ΝΙΚΟΣ ΛΟΗΣ: «Όλα από την αρχή, γιατί απλά μπορούμε!»

Δεν υπάρχει περιοχή της Αχαΐας, που να μην επισκέπτεται ο Νίκος Λόης, ένα από τα πολύ δυνατά ονόματα στο Συνδυασμό «Όλα από την αρχή» του Νεκτάριου Φαρμάκη, μεταφέροντας το μήνυμα της αλλαγής σελίδας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Ο Νίκος Λόης, Υποψήφιος Σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, συνεχίζει τον μαραθώνιο προεκλογικό του αγώνα, κάνοντας σαφές και εύληπτο στους πολίτες το πολιτικό σήμα του Νεκτάριου Φαρμάκη, συνοπτικά μέσα σε μία μόνο φράση: «Όλα από την αρχή, γιατί απλά μπορούμε!»
Ο μάχιμος αστυνομικός γίνεται δεκτός με ενθουσιασμό από τους πολίτες, αφού στο πρόσωπό του οι Αχαιοί βλέπουν ένα πρόσωπο που από θέση ευθύνης στην αυριανή νέα Περιφερειακή Αρχή του Νεκτάριου Φαρμάκη, θα μπορέσει να διαδραματίσει έναν σημαίνοντα ρόλο για την ανάπτυξη του νομού και της Δυτικής Ελλάδος.

Ο Νίκος Λόης είναι γνωστός από την συνδικαλιστική του δράση στην Ελληνική Αστυνομία, έχοντας εκλεγεί Αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών, καταξιωμένος και από την πληθωρική κοινωνική του δραστηριότητα.
Είναι καθημερινά στο πεζοδρόμιο, ως Αστυνομικός στην Άμεση Δράση, έχοντας περάσει από πολλές νευραλγικές και απαιτητικές Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. όπως Ομάδα Ζήτα, Ομάδα Διας κ.ά. ανταποκρινόμενος καθημερινά με αυτοθυσία, επαγγελματισμό και αυταπάρνηση στο καθήκον του.

Το όνομά του, αποτελεί αναμφίβολα μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις των επικείμενων Αυτοδιοικητικών εκλογών, αφού συνδυάζει κύρος, εμπειρία και γνώση των προβλημάτων της κοινωνίας στην Αχαΐα.

Ο Νίκος Λόης, με τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Αυγενάκη και τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κωστή Χατζηδάκη.

Στις περιοδείες του Νεκτάριου Φαρμάκη και στους τρεις νομούς της Δυτικής Ελλάδος, αλλά κυρίως στην Αχαία, ο Νίκος Λόης βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος,συνομιλώντας με τους συμπολίτες και ακούγοντας με προσοχή τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν.
Η επαφή του με τους πολίτες είναι αδιάκοπη, όπως άλλωστε έχει συνηθίσει να κάνει και ως μάχιμος Αστυνομικός εδώ και περίπου 20 χρόνια!
Παράλληλα είναι σημαντική η παρουσία του και στα ανώτερα κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας, διατηρώντας προσωπική γνωριμία και πολιτικό σύνδεσμο με επιτελικά στελέχη του κόμματος, βουλευτές και ευρωβουλευτές της γαλάζιας Παράταξης.
Θεωρείται βέβαιο ότι η εκλογή του, θα εξυπηρετήσει και θα δικαιώσει τον Νεκτάριο Φαρμάκη αφού αναμένεται να τον αξιοποιήσει σε κομβική θέση, στην πολύ πιθανή περίπτωση που ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κερδίσει την κούρσα των εκλογών.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    24 Μαΐου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία