Συνεχίζονται οι περιοδείες του Σπ. Σπύρου στην Κέρκυρα.

Εκλογές Συνεχίζονται οι περιοδείες του Σπ. Σπύρου στην Κέρκυρα.

Ευχαριστίες για την θερμή υποδοχή του συνδυασμού «Ιόνιος Συμμαχία» όπου και αν περιοδεύει αυτές τις ημέρες στο νησί της Κέρκυρας εκφράζει μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης το υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, επικεφαλής του συνδυασμού, Σπύρος Σπύρου.

Ο κύριος Σπύρου ο οποίος επισημαίνει ότι εντατικοποιεί τις περιοδείες του τόσο στην Κέρκυρα όσο και στα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου στα οποία θα μεταβεί τις επόμενες ημέρες, ανέφερε μεταξύ άλλων: « Η επικοινωνία μας όλα αυτά τα χρόνια με τους κατοίκους αυτού εδώ του τόπου δεν έχει σταματήσει και εντατικοποιείται αυτές τις ημέρες ενόψει των εκλογών. Από το Σιδάρι και τις εκεί θρησκευτικές εκδηλώσεις την Κυριακή του Θωμά, στους Κουσπάδες και τον Αγ. Νικόλαο, στου Πετριτή και την περιοχή των Σιναράδων.

Από τη μια άκρη στην άλλη του νησιού συναντάμε ανθρώπους με χαμόγελο και τους ευχαριστούμε πολύ για την θερμή υποδοχή και αποδοχή του συνδυασμού μας. Συνεχίζουμε με αμείωτη δύναμη, δύναμη την οποία μας δίνει η ίδια η κοινωνία και οι ανάγκες της».


Πηγή