Σ. Καζιάνης: «Χρειαζόμαστε Νέα Δήμαρχο που θα ενώνει και δεν θα διχάζει».

Δήμος Κέρκυρας Σ. Καζιάνης: «Χρειαζόμαστε Νέα Δήμαρχο που θα ενώνει και δεν θα διχάζει».

Την δική του θέση όσον αφορά την μετακίνηση του στον συνδυασμό της Μ. Υδραίου δίνει στην δημοσιότητα ο μέχρι προτινος Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας Σωτήρης Καζιάνης.

Ο κ. Καζιάνης με ανακοίνωση του αναφέρει τα εξης: «είναι έξω από τον δικό μου ηθικό κώδικα να παραμένω στη θέση ευθύνης που μου εχει ανατεθεί απο το Δημοτικό Συμβούλιο και ταυτόχρονα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σε μια άλλη παράταξη μη φιλική προς τη ΝΕΡΙΚΗ όπως αναφέρει και ο Δήμαρχος. Θέλω να ανακοινώσω ότι εχω υποβάλει την παραίτηση μου από τις 22- 4 – 2019 στο Γραφείο του Δημάρχου. Πιστεύω ότι προσέφερα ουσιαστικό έργο σε ένα τομέα στον οποίο εκφράστηκε έμπρακτα η δυνατότητα της αυτοδιοίκησης να υλοποιήσει πολιτικές στήριξης σε ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας.

Επιπρόσθετα γνωστοποιώ οτι ΟΥΔΕΜΙΑ αντιμισθία έλαβα σε όλη τη διάρκεια της θητείας μου για πέντε έτη. Εργάστηκα ευσυνείδητα επιδιώκοντας παράλληλα να διαμορφώσω ένα κλίμα συναίνεσης και συνεργαςίας στη διοίκηση του Οργανισμού και στις αποφάσεις του Δ Σ. Χρειαζομαστε Νέα Δήμαρχο που θα ενώνει και δεν θα διχάζει».


Πηγή