“H Πάτρα έχει δήμαρχο” – Αποθέωση στον Κώστα Πελετίδη από τον κόσμο

"H Πάτρα έχει δήμαρχο" - Αποθέωση στον Κώστα Πελετίδη από τον κόσμο "H Πάτρα έχει δήμαρχο" - Αποθέωση στον Κώστα Πελετίδη από τον κόσμο

Μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης απέστειλε ο θριαμβευτής των δημοτικών εκλογών της Πάτρας, Κώστας Πελετίδης, φτάνοντας στο εκλογικό κέντρο της Λαϊκής Συσπείρωσης, στην οδό Κολοκοτρώνη, στην Πάτρα το βράδυ της Κυριακής.

Ο Κώστας Πελετίδης ευχαρίστησε τον κόσμο για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, ενώ δεκάδες Πατρινοί και φίλοι του συνδυασμού του ήταν εκεί για να τον υποδεχτούν και να τον αγκαλιάσουν.

Η ιαχή η "Πάτρα έχει δήμαρχο" ήταν αυτή που δόνησε την ατμόσφαιρα με τους φίλους και τα στελέχη της Λαϊκής Συσπείρωσης να αποθεώνουν τον απερχόμενο δήμαρχο που πλέον είναι και το μεγάλο φαβορί για την εκλογική αναμέτρηση του β' γύρου. Ο ίδιος μιλώντας στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στο εκλογικό κέντρο τόνισε:

"Ευχαριστούμε τον πατραϊκό λαό που μας τίμησε με την ψήφο του, μας εμπιστεύτηκε με αυτό το εντυπωσιακό ποσοστό.

Καλούμε όλο τον πατραϊκό λαό, ανεξαρτήτως τι ψήφισε τον πρώτο γύρο, να πάμε την επόμενη Κυριακή ενωμένοι στο γνωστό δρόμο, που έμπρακτα έχουμε αποδείξει ότι ακολουθούμε.

Για να έχουμε μια Δημοτική Αρχή που δεν θα διαχωρίζει το λαό, θα τον ενώνει στον κοινό αγώνα, για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που έχουμε μπροστά μας.

Κανένας να μην λείψει από τον ωραίο και έντιμο αγώνα μέχρι την νίκη της Κυριακής.

Γιατί αυτή η νίκη θα είναι δική σας

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του patrasevents.gr:

"H Πάτρα έχει δήμαρχο" - Αποθέωση στον Κώστα Πελετίδη από τον κόσμο "H Πάτρα έχει δήμαρχο" - Αποθέωση στον Κώστα Πελετίδη από τον κόσμο "H Πάτρα έχει δήμαρχο" - Αποθέωση στον Κώστα Πελετίδη από τον κόσμο "H Πάτρα έχει δήμαρχο" - Αποθέωση στον Κώστα Πελετίδη από τον κόσμο "H Πάτρα έχει δήμαρχο" - Αποθέωση στον Κώστα Πελετίδη από τον κόσμο "H Πάτρα έχει δήμαρχο" - Αποθέωση στον Κώστα Πελετίδη από τον κόσμο "H Πάτρα έχει δήμαρχο" - Αποθέωση στον Κώστα Πελετίδη από τον κόσμο

Αποθέωση για τον Κώστα Πελετίδη


Πηγή