Έφτασαν στην Κέρκυρα οι Ferrari – Αύριο η επίσημη παρουσία τους στον Πεζόδρομο.

Εκδηλώσεις Έφτασαν στην Κέρκυρα οι Ferrari – Αύριο η επίσημη παρουσία τους στον Πεζόδρομο.

Δεκάδες αυτοκίνητα Ferrari βρίσκονται στην Κέρκυρα από το πιο δημοφιλές Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων της Ιταλίας, «Passione Rossa» όπου γιορτάζει τα 20 χρόνια ίδρυσης του με διάφορες εκδηλώσεις σε διάφορες πόλεις της Ιταλίας και της Ευρώπης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα στην Κέρκυρα αύριο 18 Ιουνίου θα βρίσκονται στο πεζόδρομο των οδών Γεωργίου Θεοτόκη-Ευγ. Βουλγάρεως με τουλάχιστον 40 αυτοκίνητα.

Το FERRARI Club “Passione Rossa” ιδρύθηκε από τον Δρ. Fabio Barone (Φάμπιο Μπαρόνε) το 1999, ο οποίος είναι και ο πρόεδρος του μέχρι σήμερα. Μέλη του Club (300 άτομα) είναι αποκλειστικά μεγάλοι Ιταλοί επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες ή συλλέκτες αυτοκινήτων FERRARI. Έχει ως αποκλειστικό σκοπό τη διάδοση της πιο διάσημης μάρκας πολυτελών sport αυτοκινήτων στον κόσμο. Το Club εδώ και χρόνια είναι ένας απαραίτητος συντελεστής για εθνικές και διεθνείς εκδηλώσεις και παραστάσεις όπου τα αυτοκίνητα FERRARI είναι πρωταγωνιστές μαζί με τον τόπο που επισκέπτονται.

Οι επισκέπτες, αποτελούμενοι από ανθρώπους που αγαπούν τις μετακινήσεις, κρίνονται απαραίτητοι για την προβολή και την προώθηση των τοπικών προϊόντων.

Το διήμερο των εκδηλώσεων στην Κέρκυρα, συνδιοργανώνεται και από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ενώ το σύνολο των εκδηλώσεων τελούνται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού.


Πηγή