Αγγελική Νικολούλη: Το δημόσιο “ευχαριστώ” για τη μητέρα της και το καρφί της για… κάποια νοσοκομεία

Το δικό της ευχαριστώ είπε στους νοσηλευτές και τους γιατρούς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας η Αγγελική Νικολούλη, μέσα από την εκπομπή της «Φως στο τούνελ».

Ως γνωστόν το τελευταίο διάστημα η μητέρα της δημοσιογράφου νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο του Ρίου. Η γυναίκα είχε μεταφερθεί στην Πάτρα, αφού πρώτα είχε νοσηλευτεί στον Πύργο, με τους γιατρούς εκεί κάνουν λόγο για κάποιο πρόβλημα που υπήρχε με τη λειτουργία των εντέρων.

Η ασθενής μετά από επιμονή της δημοσιογράφου μεταφέρθηκε στο Ρίο όπου εκεί διαπίστωσαν ότι πρόκειται για σοβαρό πρόβλημα στη χολή, ενώ μετά από λίγο η γυναίκα μεταφέρθηκε στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου. Η Αγγελική Νικολούλη δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της μητέρα της, ενώ όπως φαίνεται ο κίνδυνος που απειλούσε σοβαρά την υγεία της ηλικιωμένης γυναίκας ξεπεράστηκε.

Η δημοσιογράφος στην εκπομπή της μιλώντας για το συμβάν τόνισε: «Θέλω να μου επιτρέψετε να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και ιδιαίτερα στη χειρουργική κλινική, στην παθολογική κλινική και σε όλο το ακτινολογικό τμήμα. Πραγματικά νιώθουμε τυχεροί που υπάρχουν τέτοια νοσοκομεία με λαμπρούς επιστήμονες που καθημερινά και κάτω από αντίξοες συνθήκες δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή άνθρωποι. Που ίσως κάποιοι άλλοι, σε κάποια άλλα νοσοκομεία τους πετάνε σαν να είναι σκυλιά».


Πηγή