Αλεξοπούλου: Το Καραμανδάνειο έχει ιδιαίτερη σημασία


Θέματα που αφορούν στην υγειονομική φροντίδα των παιδιών στην ευρύτερη περιοχή, συζήτησε η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Αλεξοπούλου…

…με τη Διοικήτρια του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων κ. Βασιλική Γεωργιοπούλου, αλλά και με τους εργαζόμενους, κατά τη διάρκειά επίσκεψής της στο νοσηλευτικό ίδρυμα, στο πλαίσιο των επαφών της με φορείς του τομέα της.

ΗκυρίαΑλεξοπούλου ενημερώθηκε λεπτομερώς για τη λειτουργία του Καραμανδανείου, τις προοπτικές που διανοίγονται για την ανάπτυξή του, τα προβλήματα που υπάρχουν σήμερα, τις παθογένειες που χρονίζουν και τις δυνατότητες παρέμβασης ώστε να καταστεί δυνατή η εξέλιξη του ιδρύματος σε ένα πλήρες Παιδιατρικό Νοσοκομείο που θα καλύπτει με επάρκεια τις ανάγκες ενός πολύ μεγάλου γεωγραφικού χώρου, καθώς είναιτο μοναδικό αμιγώς Παιδιατρικό Νοσοκομείο εκτός του Λεκανοπεδίου Αττικής. Επισκέφθηκε επίσης όλα τα τμήματα του νοσοκομείου, συνομίλησε με εργαζόμενους, με γονείς αλλά και με τους μικρούς ασθενείς, ενώ συνεχάρη τα μέλη του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού για τη συνέπεια και την ευσυνειδησία με την οποία επιτελούν το έργο τους, συχνά κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες που αποτελούν παράγωγα των αστοχιών της κυβερνητικής πολιτικής.

«Το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων είναι ένα ίδρυμα με ιδιαίτερη σημασία, καθώς αφορά στο πιο ευαίσθητο, το πιο πολύτιμο κομμάτι του πληθυσμού, το πιο πολύτιμο κομμάτι της ζωής μας. Για αυτόν τον λόγο, για μας στη Νέα Δημοκρατία, βρίσκεταιπολύ ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων μας. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους εργαζόμενους που δίνουν τη μάχη τους για τα παιδιά μας, παλεύοντας με την εξουθένωση, την υποχρηματοδότηση, την έλλειψη εξοπλισμού, τα κενά σε ειδικότητες και όλα τα προβλήματα που γνωρίζουμε ότι αντιμετωπίζει ο τομέας της υγείας, η οποία είναι κοινωνικό αγαθό και δικαίωμα όλων μας», τόνισε η κυρία Αλεξοπούλου.


Πηγή