(Αφιέρωμα): Το Λιμνοχώρι επέστρεψε ένα χρόνο μετά!


Το Λιμνοχώρι υποβιβάστηκε την περυσινή σεζόν στην Β΄ΕΠΣΑ κατηγορία, αλλά επανήλθε άμεσα, αφού φέτος ήταν με διαφορά το καλύτερο σύνολο στον 1ο όμιλο, κατακτώντας δίκαια το πρωτάθλημα και συνεπώς την άνοδο.

Με τον Ανδρέα Πετρόπουλο στην τεχνική ηγεσία, τον Τάκη Γιαννιώτη να βοηθάει με πολλαπλό ρόλο και με τον Τζάρο (Γιάννης Παναγιωτόπουλος) να είναι πάντα δίπλα και ενεργά στο διοικητικό κομμάτι, οι «πράσινοι» διαθέτοντας φυσικά και ποιοτικό ρόστερ με βάθος έφτασαν σχετικά εύκολα στην κορυφή και την άνοδο.

Καλύτεροι σε όλα

Το Λιμνοχώρι σκόραρε 54 φορές σε 26 παιχνίδια και αυτή η επίδοση ήταν η καλύτερη στον 1ο όμιλο. Βέβαια μεγάλη δουλειά έγινε και στα μετόπισθεν, αφού η ομάδα του κάμπου δέχθηκε μόλις 23 τέρματα και ήταν η πιο στιβαρή άμυνα.

Αήττητο άνδρο

Δεν χρησιμοποίησε από την αρχή του φετινού «μαραθωνίου» την φυσική έδρα της, αλλά στα εντός έδρας ματς ήταν αψεγάδιαστη με 12 νίκες και 1 ισοπαλία, παραμένοντας άτρωτη και όταν αγωνίστηκε στο Λιμνοχώρι ήταν δύσκολο να την «λυγίσεις». Στα εκτός έδρας ματς ηττήθηκε 3 φορές (8-2-3) και το συνολικό ρεκόρ ήταν 20-3-3, μαζεύοντας συνολικά 58 πόντους.

Η τιμωρία και το φίνις

Το ματς με τον Ωλενιακό στο «Φ.Αραβαντινός» στοίχισε στο Λιμνοχώρι την αφαίρεση 5 πόντων, με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Βέβαια οι «πράσινοι» δεν πτοήθηκαν από την τιμωρία και με 8 σερί νίκες και 1 ισοπαλία με το Σταροχώρι εκτός συνέχισαν να ορίζουν την τύχη τους.

Στην 23η στροφή το Λιμνοχώρι υπέστη ήττα στο Ντα Λουζ από τον Φαραϊκό με 3-2, αλλά «καθάρισε» την κορυφή με 3 στα 3 στο τέλος (Αχαιό, Πείρο και Ωλενιακό) και υλοποίησε τον στόχο του με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα.


Πηγή