Ο Ντένης Μαλαπέτσας απαντά στις “καταγγελίες” Πέτρου Λάζαρη στην εκπομπή “Eκτενώς…R […]

  • Κύμα αντιδράσεων, επισημάνσεων, αλλά και διαπιστώσεων προκάλεσε, η συνέντευξη του κ.Πέτρου Λάζαρη στην εκπομπή «Εκτενώς» στο Ionianradio.gr , με αφορμή τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών.

    Ο κ.Λάζαρη,ς μεταξύ άλλων θεμάτων και προσώπων, αναφέρθηκε στον κ.Ντένη Μαλαπέτσα, «χρεώνοντας» του συμπεριφορές, που τον εκθέτουν πολιτικά.

    Στο επίμαχο σημείο ο κ.Λάζαρης, δήλωσε για τον κ.Μαλαπέτσα «… είναι νέος …και δε λειτούργησε σωστά. Έδωσε τα χέρια με το κ. Σπύρου, ένα βράδυ πριν την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου. Πέντε λεπτά πριν την ανακοίνωση ο Ντένης, πήρε τηλέφωνο στη Σάσα Μαλαπέτσα και της είπε «πες του Σπύρου , να με ανακοινώσει, κι έρχομαι». Είπα αμέσως στο κ. Σπύρου, «αν δεν είναι εδώ κάποιος δεν θα τον ανακοινώσεις». Είκοσι λεπτά μετά, ο Ντένης ήρθε και έκατσε στα έδρανα. Ρωτήθηκε από δημοσιογράφο, «δεν θα πας να σε ανακοινώσει;» και απάντησε «δεν είμαι κατάλληλα ντυμένος».

    Γλύτωσα το κ. Σπύρου…. Υπήρχαν αρκετοί δημοσιογράφοι επάνω και άκουσαν όλοι τον κ. Ντένη Μαλαπέτσα, αλλά και το τηλέφωνο που είχε προηγηθεί από αυτόν νωρίτερα»

    Η αναφορά αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ.Μαλαπέτσα, ο οποίος αφού επεσήμανε « Μ' αρέσει η μυθοπλασία, δηλαδή να βρίσκεται μια αλήθεια και να πλέκεται πάνω της μια φανταστική ιστορία.» , πρόσθεσε

    Χωρίς να έχει καμιά ουσία αυτή τη στιγμή, 1ον ποτέ δεν είπα δημόσια ότι θα κατέβω με συγκεκριμένο υποψήφιο αν και ρωτήθηκα. 2ον είπα ότι με ενδιαφέρει να είμαι υποψήφιος στην Περιφέρεια και θα κάνω τη διερεύνηση μου και ποτέ δεν είπα στο Σπύρου ότι θα κατέβω 100 τοις % μαζί του. 3ον στην πολιτική όταν έχεις δυνατότητες αξιολογείς πως μπορείς να προσφέρεις για να υλοποιήσεις κάποιες προτάσεις και όχι να τις κάψεις κάνοντας αντιπολίτευση. 4ον στους δημοσιογράφους ήταν χιουμοριστικό αυτό που είπα, και νομίζω ότι δεν θέλει υψηλή ευφυία και ήταν ξεκάθαρο. 5ον ποτέ δεν είπα στη Σάσα που έχουμε άριστη σχέση να πει στον Σπύρου να με ανακοινώσει, καθώς άνετα θα μπορούσα να το κάνω ο ίδιος διότι τον γνωρίζω από το 2010. 6ο όλη η αναφορά στο πρόσωπό μου ήταν άτοπη, καθώς δεν μπορεί προεκλογικά να κατηγορείς κάποιον υποψήφιο και τη δεύτερη Κυριακή να τον στηρίζεις. 7ο ποτέ στη μέχρι τώρα πορεία μου δεν ασχολήθηκα με κανένα άλλο πρόσωπο πέρα του εαυτού μου και αυτό γιατί δεν με ενδιαφέρουν τα άλλα πρόσωπα, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να υπερασπίζομαι τις ιδέες μου, τις προτάσεις μου και το όραμά μου για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, και αυτή είναι η πρώτη φορά και η τελευταία που ασχολούμαι και απαντάω.


Πηγή