Σταφιδόκαμπος: Παράγκα Β γύρος…

Με χιουμοριστική διάθεση αντιμετώπισε την κατάσταση της παράγκας –Εκλογικό τμήμα που είχε δημιουργηθεί από την Α Κυριακή ο δικαστικός αντιπρόσωπος.

«Καλημέρα! Παράγκα Β γύρου και οι εκλογές συνεχίζονται» μας είπε ο δικηγόρος Αθηνών Ηλίας Τσεριώνης που όπως και την Α Κυριακή έτσι και χθες διεξήγαγε εκλογές σε υπαίθριο χώρο κάτω από την πέργκολα του προαυλίου του Πνευματικού Κέντρου Σταφιδοκάμπου. Λιόπανα για τοίχο, δύο κάλπες και η διαδικασία ξεκίνησε κανονικά για τους 237 εγεγραμμένους.

«Οι επόμενες εκλογές, θα διεξαχθούν κανονικά σε κτίριο του Σταφιδοκάμπου και όχι σε αυτή την παράγκα που αποτελεί δυσφήμηση για τον Σταφιδόκαμπο», δήλωσε ο κάτοικος Βασίλης Κλαμπάνος που θα είναι και ο νέος πρόεδρος της ΤΚ αφού στις κοινοτικές εκλογές ήρθε πρώτος σε σταυρούς.

«Τα κτίρια αυτά, τόσο το Πνευματικό Κέντρο όσο και το Κοινοτικό Κατάστημα που έχουν υποστεί ζημιές θα έπρεπε να είχαν επισκευαστεί εδώ και καιρό. Δυστυχώς δεν επισκευάσθηκαν» δήλωσε ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Γιώργος Αλεβιζόπουλος και συνέχισε: «Τέτοιες εικόνες προσβάλλουν τον Σταφιδόκαμπο που αποτελεί χωριό υπόδειγμα για τον Κάμπο»


Πηγή