Σ. Κροκίδης: «Τιμή και καθήκον να βρίσκομαι στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας».

Κοινωνία Σ. Κροκίδης: «Τιμή και καθήκον να βρίσκομαι στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας».

Με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση της Ν.Δ. όσον αφορά τους Υποψήφιους Βουλευτές Κέρκυρας, ο Σπύρος Κροκίδης σε ανακοίνωση του τονίζει τα εξής:

«Η πρόταση του μελλοντικού πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Κέρκυρα αποτελεί για εμένα τιμή αλλά και καθήκον. Διότι είναι καθήκον να δώσουμε μάχη με όλες μας τις δυνάμεις για να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης.
Είναι πλέον καθήκον μας να τηρήσουμε τους κανόνες, να επιβάλλουμε τη δημόσια τάξη, να αναπτύξουμε την επιχειρηματικότητα. Είμαστε υποχρεωμένοι να σχεδιάσουμε τις λύσεις για να αντιμετωπίσουμε το τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα, τους κινδύνους που
ελλοχεύουν στο Αιγαίο ενώ είναι προφανές ότι ειδικά εμείς οι Κερκυραίοι πρέπει να δώσουμε και τη μάχη με την καθαριότητα.
Αυτές τις μάχες θα τις δώσουμε τηρώντας τους κανόνες που οι αντίπαλοί μας παραβιάζουν, με ήθος, σε κλίμα ενωτικό και πολιτισμένο.
Με σημαντική πείρα στην αυτοδιοίκηση, με πολλαπλές επαγγελματικές επιτυχίες, ως τεχνοκράτης και επιχειρηματίας, κατεβαίνω σε αυτή τη μάχη. Ζητώ τη στήριξη και την ψήφο σας.
Ήρθε η ώρα να πράξουμε επιτέλους τα αυτονόητα !
Σε αυτές τις εκλογές θα είμαι για όλους τους Κερκυραίους η αξιόπιστη επιλογή».


Πηγή