Γ. Ντάτσικα και Θ. Θεοδωρόπουλος ψήφισαν δημόσια τον Άγγελο Τσιγκρή!

Στο ίδιο εκλογικό τμήμα της Πάτρας, άσκησαν σήμερα το μεσημέρι το εκλογικό τους δικαίωμα, η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα Γεωργία Ντάτσικα και ο ιδιοκτήτης του Patra News και του Ομίλου ΜΜΕ "Sidragon" Θοδωρής Θεοδωρόπουλος.

Μάλιστα δεν δίστασαν να επιδείξουν στον φωτογραφικό φακό το ψηφοδέλτιο της αρεσκείας τους, που δεν είναι άλλο από αυτό της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα με μονοσταυρία!

Σε ποιο όνομα;

Σε αυτό του Άγγελου Τσιγκρή, τον οποίο και υποστήριξαν ανοικτά και ένθερμα καθ' όλη την προεκλογική περίοδο, πολιτικά και δημοσιογραφικά αντιστοίχως.

Και οι δύο μιλώντας στο Patra News δεν έκρυψαν την πεποίθησή τους, ότι ο πρ. Γ.Γ. του Υπουργείου Δικαιοσύνης θα κερδίσει τη μία από τις "γαλάζιες" έδρες της Αχαΐας στη νέα Βουλή και μάλιστα έδωσαν πολλές πιθανότητες για την πρωτιά στον Άγγελο Τσιγκρή!

Όπως σημείωσαν:

"Ο Άγγελος Τσιγκρής, θα είναι ο "άγγελος" της Αχαΐας στο ελληνικό Κοινοβούλιο για την επόμενη τετραετία, όπου με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος τον Νεκτάριο Φαρμάκη, είναι σίγουρο ότι η περιοχή θα ξαναμπεί σε τροχιά οικονομικής ανάκαμψης και ανάπτυξης.

Ο Άγγελος Τσιγκρής, είναι η αξιότερη επιλογή για την Αχαΐα!»

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    7 Ιουλίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία