Με το… ένα πόδι για βάψιμο – Ο σούπερ παππούς της Πάτρας επέστρεψε!

Με το... ένα πόδι για βάψιμο - Ο σούπερ παππούς της Πάτρας επέστρεψε! Με το... ένα πόδι για βάψιμο - Ο σούπερ παππούς της Πάτρας επέστρεψε!

Αυτό που κάνει ο Γιώργος Κατσίποδος το αγαπάει.

Το να βάψει και να ζωγραφίζει τους τοίχους των γκρίζων σχολείων της Πάτρας είναι πια η ζωή του. Είναι κάτι που του δίνει ένα νόημα. Να προσφέρει και να βλέπει τα παιδικά χαμόγελα να λάμπουν μέσα από αυτά που βλέπουν στα σχολεία που πάνε για να κάνουν μάθημα.

Το αγαπάει τόσο που χωρίς υπερβολή το βάζει πάνω και από τον εαυτό του ή από την υγεία του ακόμα. Απόδειξη όλων αυτών; Η τελευταία του ανάρτηση στο facebook. Λίγες καιρό πριν από την χειρουργική επέμβαση που θα κάνει στο γόνατο, ολικής αρθροπλαστικής, αποφάσισε να πάει και να ζωγραφίσει τελικά έναν τοίχο του 61ου Δημοτικού Σχολείου της Πάτρας που είχε αφήσει κενό.

"Ίσως να είναι η τελευταία τοιχογραφία για το 2019 προτού ετοιμαστώ για χειρουργική επέμβαση στο γόνατο. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά! Εδώ ένας τοίχος που δεν μου άρεσε όπως ήταν και αποφάσισα να ξαναγυρίσω για τον αλλάξω. Το είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου και ας είχα ζωγραφίσει τόσες άλλες εικόνες σε αυτό το σχολείο" γράφει.

Βλέπετε όποια και αν είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει οι ζωγραφιές αυτές για τον σούπερ παππού της Πάτρας είναι η ζωή του. Αυτό που του δίνει χαρά.

Με το... ένα πόδι για βάψιμο - Ο σούπερ παππούς της Πάτρας επέστρεψε!


Πηγή