Πάτρα: Δέχτηκε κλήση από την Τροχαία, σε σημείο όπου η σήμανση δεν φαίνεται (φωτο)

Σε καταγγελία προχώρησε ο συμπολίτης Μεγακλής Παπαγεωργίου. Ο λόγος; Δέχτηκε κλήση από την Τροχαία σε σημείο όπου η σήμανση δεν φαίνεται καθόλου.

Μάλιστα παραθέτει και τις σχετικές φωτογραφίες για να αποδείξει τα λεγόμενα του. Ο ίδιος γράφει: "Δυστυχώς για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται πόσο πίεση υπάρχει από τους ανωτέρους της αστυνομίας προς τους κατώτερους προκειμένου να επιτευχθεί ο ανάλογος αριθμός κλήσεων μέσα σε 1 ημέρα. Κάτι τέτοιο έγινε και στην περίπτωση που θα σας αναφέρω.

Στις 4 Ιουλίου 2019 και ώρα 10:57 το πρωί το όχημά μου ήταν παρκαρισμένο στον Μόλο της Αγίου Νικολάου σε σημείο δίπλα από το εκδοτήριο εισιτηρίων πριν από τις γραμμές του τρένου.

Όταν το όχημα μου πήγε να φύγει από αυτό το σημείο είδαμε ότι υπήρχε μια κλήση επάνω στο τζάμι όπου έλεγε ότι είχαμε παρκάρει σε σημείο με Σήμανση P-39 και είχε κοπεί κλήση 20 ευρώ. Επειδή λοιπόν μου έκανε μεγάλη εντύπωση μιας και μαζί με εμένα είχαν κοπεί άλλες 17 κλήσεις περίπου απόρησα και έκατσα να ψάξω για τη σήμανση.

Τελικά η σήμανση όντως υπήρχε. Αλλά ήταν βαμμένη με σπρέι και καλυμμένη με το δέντρο. Κάτι το οποίο το κάνει αδύνατο να το δει κάποιος. Ειδικά από μακρινή απόσταση. Φυσικά ο αστυνομικός προκειμένου να κάνει τη δουλειά του έκοψε τις κλήσεις και άνετος χωρίς να ελέγξει έφυγε πίσω στο τμήμα του.

Πήγα στην τροχαία την ίδια ημέρα λοιπόν ζήτησα τον Διοικητή της Τροχαίας αλλά εκείνη την στιγμή δεν ήταν εκεί και μιλήσαμε με κάποιον άλλον ο οποίος παραδέχθηκε ότι έχουμε δίκιο και για αυτόν τον λόγο κάναμε ένσταση. Σήμερα λοιπόν με καλούν και μου λένε ότι η ένσταση απορρίφθηκε και ότι πρέπει να πάω να πληρώσω το ποσό.

Όχι μόνο δεν θα πληρώσω το ποσό αλλά καλό όποιος τυχαίνει από εσάς να του κόπηκε στο ίδιο σημείο κλήση την ίδια ημέρα ίδια ώρα να επικοινωνήσει μαζί στο [email protected]

Είναι ανήκουστο η αστυνομία να γράφει άτομα στον μόλο που οι σημάνσεις δεν φαίνονται και στην Αγίου Ανδρέου που τριπλοπαρκάρουν κάθε ημέρα να μην κάνει τίποτα. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους!".

Πάτρα: Δέχτηκε κλήση από την Τροχαία, σε σημείο όπου η σήμανση δεν φαίνεται (φωτο) Πάτρα: Δέχτηκε κλήση από την Τροχαία, σε σημείο όπου η σήμανση δεν φαίνεται (φωτο) Πάτρα: Δέχτηκε κλήση από την Τροχαία, σε σημείο όπου η σήμανση δεν φαίνεται (φωτο) Πάτρα: Δέχτηκε κλήση από την Τροχαία, σε σημείο όπου η σήμανση δεν φαίνεται (φωτο)


Πηγή