Παράσταση διαμαρτυρίας στο ΦΟΔΣΑ από τη « Ζάκυνθος – Ανατροπή – Αναγέννηση »:”Επικίνδυνη η μη αποκομιδή […]

  • Παράσταση διαμαρτυρίας την Δευτερα 22 Ιουλίου, 12πμ, στις εγκαταστάσεις του ΦΟΔΣΑ- ΚΔΑΥ/ Δημοτική Παράταξη « Ζάκυνθος – Ανατροπή – Αναγέννηση »

Δελτίο τύπου

Επικίνδυνή πλέον για την δημόσια υγεία, το περιβάλλον και την οικονομία της Ζακύνθου διαμορφώνεται η κατάσταση από την αδυναμία αποκομιδής των αποκριμάτων και τον σχηματισμό ανεξέλεγκτων χωματερών σε όλη την Ζάκυνθο.

Δυστυχώς το «έργο» επαναλαμβάνεται για μια ακόμα φορά

Ιδιαίτερης σοβαρότητας πρόβλημα είναι επίσης η κατάρρευση της ανακύκλωσης και η μετατροπή του χώρου του πρώην ΚΔΑΥ σε ανεξέλεγκτη χωματερή. Γνωστή είναι η συμβολή σε αυτή την κατάρρευση, της «γκρίζας ανάθεσης» της λειτουργίας του ΚΔΑΥ σε ιδιώτη από το 2016 και η απουσία οποιασδήποτε δράσης εδώ και ένα χρόνο, που ο ιδιώτης εγκατέλειψε το ΚΔΑΥ

Τεράστιες είναι για όλα τα παραπάνω, οι ευθύνες της απερχόμενης διοίκησης του ΦΟΔΣΑ, τίς οποίες άλλωστε εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο η παράταξη μας έχει αποδώσει με τεκμηριωμένο τρόπο δημόσια αλλά και εγγράφως έχει καταθέσει στην δικαιοσύνη.

Παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσει η δημοτική μας παράταξη την Δευτερα 22 Ιουλίου στις 12 το πρωι, στις εγκαταστάσεις του ΦΟΔΣΑ- ΚΔΑΥ στα πλαίσια σειράς δράσεων για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
(φωτό αρχείου)


Πηγή