Τρεις πνιγμοί μέσα σε λίγες ώρες σε Καλόγρια, Ροδοδάφνη και Αλυκή Αιγίου

Τρεις συνάνθρωποί μας άφησαν μέσα σε λίγες ώρες τη τελευταία τους πνοή στη θάλασσα, το πρωί, με αποτέλεσμα ο αριθμός των πνιγμών φέτος το καλοκαίρι να αυξάνεται ανησυχητικά.
Πρόκειται για τρεις άνδρες λουόμενους, οι οποίοι ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από τις παραλίες της Καλογριάς, της Ροδοδάφνης και του Αγίου Νικολάου Αλυκής Αιγίου.
Ειδικότερα, στις 10:30 το πρωί σήμανε συναγερμός καθώς ένας άνδρας, ηλικίας 97 ετών κατά την είσοδό του στη θάλασσα έχασε τις αισθήσεις του. Επενέβη άμεσα η ναυαγοσώστρια αλλά δυστυχώς ήταν αργά. Ο ηλικιωμένος άνδρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο κέντρο υγείας Κάτω Αχαΐας Πατρών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Λίγη ώρα αργότερα, στις 12 το μεσημέρι, σήμανε συναγερμός για δύο πνιγμούς στις παραλίες της Ροδοδάφνης και Αγίου Νικολάου Αιγιαλείας.
Συγκεκριμένα, στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Γεωργίου Ροδοδάφνης, ένας 64χρονος άφησε την τελευταία του πνοή μπροστά στα μάτια συγγενικών του προσώπων και δεκάδων λουομένων. Διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο γενικό νοσοκομείο Αιγίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σε πιο ερημική παραλία, στην περιοχή Αγίου Νικόλαου Αιγίου, 79χρονος ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του. Διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο γενικό νοσοκομείο Αιγίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    3 Ιουλίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία