Tην Τρίτη η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας

Tην Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας, στην πλατεία Γεωργίου τις 7.30 το απόγευμα.

Σε ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αναφέρεται: "ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ: – Με νικηφόρο εργατικό-λαϊκό κίνημα, – Με ισχυρή αντικαπιταλιστική αριστερά.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας σας καλεί στην κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Ιουλίου στις 7:30μμ στην Πλατεία Γεωργίου.

Στη συγκέντρωση θα μιλήσουν:
Αγγελόπουλος Ιωάννης, μέλος Π.Σ.Ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Ρίζος Μιχάλης, μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, γιατρός, πρόεδρος σωματείου εργαζομένων στο ΑΤΤΙΚΟΝ

Θα χαιρετήσουν υποψήφιοι βουλευτές του νομού Αχαΐας.

Μπροστά στις εκλογές της 7ης Ιούλη, ο ΣΥΡΙΖΑ θυμάται την «αριστερή του ταυτότητα», ενώ ο Μητσοτάκης και όλα τα μνημονιακά ζόμπι της ΝΔ προσπαθούν να μας πείσουν ότι η ΝΔ είναι ήδη κυβέρνηση σε αναμονή. Προφανώς η παραπάνω αντιπαράθεση προσπαθεί να αποκρύψει τον κοινό πυρήνα της πολιτικής τόσο της ΝΔ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και όλων των άλλων αστικών πολιτικών κομμάτων που παρά τις επιμέρους διαφορές τους είναι η συνέχιση της βάρβαρης επίθεσης κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ και συνολικά όλων των αστικών αντιλαϊκών αναδιαρθρώσεων.

Απέναντι στη λεηλασία της ζωής μας να κάνουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ!

Το δίλημμα στις 7 Ιούλη δεν είναι «ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ», μνημόνια «με ή χωρίς αναισθητικό» αλλά το αν θα συνέχιστεί αυτή η πολιτικής ή θα μπουν οι βάσεις για την ανατροπής της, για να σταματήσει το καθεστώς των αιματηρών πλεονασμάτων, της διαρκούς επιτροπείας, για να καλυφθούν οι συγχρονες ανάγκες των εργαζομένων και της νεολαίας.

Ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ σημαίνει ενίσχυση της εργατικής-λαικής αντιπολίτευσης απέναντι στον αστικό διπολισμό, τον ιμπεριαλισμό και τις επιδιώξεις των αστικών τάξεων στην περιοχή. Για να πάρουμε πίσω τον πλούτο που παράγουμε, για να ζήσουμε έξω από τη φυλακή της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, για να ένα μέλλον ειρήνης και συναδέλφωσης των λαών.

Ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ σημαίνει ενίσχυση της Αριστεράς που μπαίνει μπροστά στους
αγώνες. Της αριστεράς της σύγκρουσης με το σύστημα της εκμετάλλευσης, της κρίσης, του εθνικισμού, του ρατσισμού, του σεξισμού. Για μια Αριστερά που δεν θα μείνει «στη μέση του δρόμου», αλλά δίνει τις ταξικές απαντήσεις που χρειάζονται οι αγώνες μας για να νικήσουν.

ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ!
ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ-ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ".


Πηγή