ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΣΑ ΠΡΟΣ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟ ΛΑΟ

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΣΑ

ΠΡΟΣ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟ ΛΑΟ

Με την ολοκλήρωση της πενταετούς θητείας μου στο Δήμο Ζακύνθου, θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους Ζακυνθινούς. Το ποσοστό του 60% των ψήφων που έλαβα στις εκλογές του 2014, από τους συμπολίτες μου, μου έδωσε την δύναμη να παλέψω σε δύσκολες καιρούς και με μηδέν υποδομές, για το καλό της Ζακύνθου και των συμπολιτών μου.

Οι οικονομικές δυσχέρειες της πατρίδας μας, στα πλαίσια της οικονομικής κρίσης της τελευταίας πενταετίας, δεν μας εμπόδισε παρόλα αυτά, να ετοιμάσουμε το στρατηγικό σχεδιασμό έργων, από πιστώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και Εθνικούς πόρους με έργα πάνω από 80 εκατομμύρια ευρώ.

Συγκεκριμένα, υλοποιήθηκαν έργα όπως η ενδιάμεση διαχείριση απορριμμάτων, ο ηλεκτροφωτισμός του Ενετικού κάστρου, ο αγωγός ύδρευσης (Ταμάρι Λιθακιάς), η οδοποιία, η Πλατεία Σολωμού, η ανακαίνιση του Δημαρχείου, το νέο Θέατρο της Ζακύνθου, η οδοποιία η οποία συνεχίζεται, η αναβάθμιση του Βιολογικού καθαρισμού, η ενεργειακή αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού και άλλα συνεχιζόμενα έργα με εξασφαλισμένες πιστώσεις, όπως επίσης το εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων, τα σφαγεία, η υδροδότηση των ορεινών όπως Λούχα-Γύρι και άλλα έργα ύδρευσης και πολλά άλλα έργα που φαίνονται στο στρατηγικό σχεδιασμό όπως παιδικές χαρές, παιδικοί σταθμοί κτλ.

Σημειώνεται δε, η Μελέτη αξιοποίησης με άδεια παρέμβασης από το Δασαρχείο του παγκόσμιου τουριστικού προορισμού «Ναυάγιο».

Ευχαριστώ για μια ακόμη φορά τους Ζακυνθινούς και Ζακυνθινές απανταχού, ευχόμενος Υγεία, Δύναμη και Ευημερία.

Στα πλαίσια της ανάληψης καθηκόντων του νέου Δημάρχου Ζακύνθου κ. Νικήτα Αρετάκη, θέλω να του ευχηθώ Καλή Επιτυχία και πιστεύω ότι σήμερα που έχουν αλλάξει οι οικονομικές συνθήκες και έχουν τεθεί τα θεμέλια κυρίως των υποδομών της Ζακύνθου, να έχει υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΣΑΣ


Πηγή