Ο «ΣΚΟΠΟΣ» καταγγέλλει: «Το κυκλοφοριακό χάος στο Αργάσι, αποτρέπει τους τουρίστες να φτάσουν στο Βασιλικό» – […]

  • Την αγανάκτηση τους εκφράζουν οι επιχειρηματίες του Δ.Δ Βασιλικού, μέσω καταγγελιών στη ZantePress24,«Ο κόμπος έφτασε στο χτένι», δηλώνουν και προσθέτουν, «Φτάνει πια να πληρώνουμε, την αδιαφορία των αιρετών»
  • Ο Νίκος Βαρδακαστάνης , ζητά την παρέμβαση του νέου Δημάρχου Νικήτα Αρετάκη και νέου Αντιπεριφερειάρχη ΠΕΖ

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επιχειρηματιών Βασιλικού «Ο ΣΚΟΠΟΣ», κ.Νίκος Βαρδακαστάνης, καταγγέλλει το κυκλοφοριακό χάος και την απόλυτη αναρχία στο Δ.Δ.Αργασίου, επιρρίπτοντας ευθέως , σε όσους τους αναλογούν, ευθύνες, για το αποτέλεσμα της πραγματικότητας, που ο φακός του, αποτυπώνει.
Ο κ.Βαρδακαστάνης, επαναφέρει ένα θέμα, που έχει τα προηγούμενα χρόνια, έντονα απασχολήσει, τη κοινή γνώμη, ενώ παράλληλα προσθέτει, ακόμη και το γεγονός ακυρώσεων, σε εστιατόρια της περιοχής, επισκεπτών που δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο Βασιλικό. Πληγή μόνιμα αιμορραγούσα, παραμένει, όπως πολλές και από διαφορετικές πλευρές έχει επισημανθεί, το γεγονός, ότι λεωφορεία σταματούν κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου, για αποβίβαση ή επιβίβαση των πελατών τους, αδιαφορώντας προκλητικά για τους υπόλοιπους οδηγούς, με αποτέλεσμα να σχηματίζονται τεράστιες ουρές, κόβοντας τη πρόσβαση στην υπόλοιπη περιοχή και στο Βασιλικό. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι μετά την δημοσιοποίηση, σε διαφορετικούς χρόνους, και ανάδειξη του προβλήματος, έχουν υπάρξει δεσμεύσεις, από τους εκπροσώπους των εμπλεκόμενων φορέων, που όμως ποτέ δεν υλοποιήθηκαν. Σε κάποιες περιπτώσεις, έχουν υπάρξει μικρές παρεμβάσεις, "στάχτη στα μάτια", όπως αναφέρουν οι καταγγέλλοντες και αυτές για να εκτονώσουν τις αντιδράσεις.

Ο κ.Βαρδακαστάνης, καλεί τις νέες αυτοδιοικητικές αρχές, να δώσουν τέλος στην χαοτική κατάσταση που δημιουργούν, όσοι κοιτούν την προσωπική τους εξυπηρέτηση, εις βάρος των υπολοίπων, ενώ χωρίς περιστροφές, αναφέρεται στην αδιαφορία και στη προκλητική, πολιτική ολιγωρία, όσων ψηφίζονται για να δίνουν λύσεις στα αιτήματα, των πολιτών και όχι για την εξυπηρέτηση μικροπολιτικών συμφερόντων. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη του συλλόγου «ΣΚΟΠΟΣ», ζητούν έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου και γενική συνέλευση για το θέμα αυτό, ενώ προσανατολίζονται να προχωρήσουν σε κατάθεση μηνύσεων.







photo:Νίκος Βαρδακαστάνης


Πηγή