Το πρώτο σχόλιο Μποτρίνι μετά το ιατροδικαστικό πόρισμα για τα εγκαύματα του 19χρονου.

Κοινωνία Το πρώτο σχόλιο Μποτρίνι μετά το ιατροδικαστικό πόρισμα για τα εγκαύματα του 19χρονου.

Ικανοποιημένος εμφανίζεται ο Έκτορας Μποτρίνι από την ιατροδικαστική έκθεση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, για τον 19χρονο σπουδαστή, σχετικά με τις καταγγελίες περί βασανιστηρίων σε εστιατόριο του διάσημου σεφ στην Κέρκυρα.

Όπως είπε ο δικηγόρος του Έκτορα Μποτρίνι στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Star, «δεν υπάρχει σαφής εικόνα ότι τα τραύματα προέρχονται από τον συγκεκριμένο άνθρωπο που καταγγέλλει ο σπουδαστής».

Σημειώνεται πως σύμφωνα με την επίσημη ιατροδικαστική έκθεση ο σπουδαστής φέρει 12 βλάβες, τρεις από αυτές είναι συμβατές με θερμικά εγκαύματα, μία δερματική βλάβη που είναι συμβατή με έγκαυμα από ζέον υγρό και μόνο μία έχει γίνει στο παρελθόν.

Σύμφωνα πάντα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το συμπέρασμα είναι ότι φέρει απλές σωματικές βλάβες προκληθείσες από επίδραση θερμικών μέσων, θλώντος και νύσσοντος /τέμνοντος οργάνου, τελεσθείσες σε διαφορετικούς χρόνους και από 3 -10ημέρου περίπου προς της εξετάσεως.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, ο ιατροδικαστής παρέδωσε ήδη την έκθεσή του στις δικαστικές Αρχές. Αυτό, όμως, που δεν μπορεί να διαπιστώσει ο ιατροδικαστής, είναι πώς έγιναν αυτές οι θερμικές βλάβες στα άκρα. Αν δηλαδή, επειδή πρόκειται για κουζίνα, τινάχθηκε το λάδι από το τηγάνι ή κάποιος του το πέταξε.

Η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της Δικαιοσύνης και εκεί θα αποδειχθεί αν ευσταθούν ή όχι οι καταγγελίες.

Πηγή: nooz.gr


Πηγή