«Έφυγε» από ανακοπή ο Μαρίνος Ταβερναράκης – Η τελευταία συναυλία με την Χορωδία Μυρτουντίων

Την Δευτέρα 23 Σεπτεμβίου στις 9 το βράδυ ο Μαρίνος Ταβερναράκης βρέθηκε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Χορωδίας Μυρτουντίων στην συναυλία στο Ρωμαϊκό Ωδείο Πάτρας. Αυτή έμελλε να ήταν και η τελευταία του συναυλία.

Κάποιοι συνάδελφοί του λένε ότι την Δευτέρα διαμαρτυρόταν για πόνο στο πόδι και προχωρούσε κουτσαίνοντας. Την Τετάρτη έγινε γνωστό ότι πέθανε ο 64χρονος πέθανε από ανακοπή.

Στη Χορωδία Μυρτουντίων ήταν πολλά χρόνια μέλος και είχε αναπτύξει φιλικές σχέσεις με πολλούς Ηλείους. Αν δεν ήταν άριστος τεχνίτης μαρμάρων θα μπορούσε να κάνει καριέρα ως τραγουδιστής. Ο Ανδρέας Μίγκος ανέβασε βίντεο του Μαρίνου Ταβερναράκη με το τραγούδι «χίλια μύρια κύματα μακριά το Αιβαλί» που είχε τραγουδήσει το 2016 σε εκδήλωση στην Ηλεία.

Τόσο στη Χορωδία Μυρτουντίων όσο και στην Σκοπευτική Ακαδημία Πατρών της οποίας ήταν μέλος του ΔΣ έπεσε βαρύ πένθος.

Ο Πατρινός αθλητής του Σ.Α.Σ. Πατρών ήταν άνθρωπος ξεχωριστός, με ήθος, αξιοπρέπεια, λεβεντιά και μπέσα λένε φίλοι του και συνεχίζουν: « «εφυγε» προχθες τόσο αναπάντεχα αλλά σίγουρα όπως ήθελε: όρθιος, ως Κρητίκαρος». Η μαέστρος της Χορωδίας Μυρτουντίων κ. Λένα Σουρμελή αφού συνήλθε από το αρχικό σοκ της τραγικής είδησης έφυγε με μέλη της Χορωδίας Μυρτουντίων για το Ηράκλειο Κρήτης όπου αύριο Παρασκευή θα γίνει η κηδεία του. Εκεί θα τον αποχαιρετήσουν τα παιδιά του, τα εγγόνια του και οι φίλοι του.

Η «Πατρίς» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του θανόντος.


Πηγή