Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης: Ορίστηκαν και οι Αντιδήμαρχοι – Γιάννης Λέντζας: Δουλειά χωρίς καθυστέρηση

Χωρίς καθυστέρηση ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας ξεκινά με τους συνεργάτες του δουλειά και καλεί όλους τους δημοτικούς συμβούλους να συνεργαστούν προς όφελος των δημοτών και του δήμου.

Με σύντομες διαδικασίες στη χθεσινή πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου εξελέγη η κ. Γεωργία Κακαλέτρη, αντιπρόεδρος ο κ. Δημήτρης Βατσής και γραμματέας ο κ. Λάμπης Δημόπουλος. Ο δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική θητεία.

Οι 5 αντιδήμαρχοι

Παράλληλα ο Γιάννης Λέντζας χωρίς να χάσει χρόνο, όρισε τους aντιδημάρχους του Δήμου με θητεία έως και την 31/8/2020. Πρόκειται για τους:

1Βαρβαρέσο Κων/νο αντιδήμαρχο Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών.

  1. Κεκάτο Διονύσιο, αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας & Χωροταξίας.3. Βαγγελάκο Παναγιώτη, αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας 4. Γιαννίτση Αλεξάνδρα αντιδήμαρχο Προγραμματισμού & Ανάπτυξης. 5. Ανυφαντή Πέτρο του Θεοδώρου, αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού & Κοινωνικής Πολιτικής

Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί η αντιδήμαρχος κ. Γιαννίτση Αλεξάνδρα, που αναπληρώνει το Δήμαρχο, και όταν αυτή απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο κ. Βαγγελάκο Παναγιώτη.

Στη συνέχεια εξελέγησαν τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής: Από την παράταξη του Γιάννη Λέντζα εξελέγησαν οι Χατζής Κώστας και Χατζής Παναγιώτης. Από την παράταξη του κ. Μάλιαρη ο κ. Βασίλης Τσιρίκας και από την παρο κ. Μίγκος Ανδρέας

Τα μέλη των επιτροπών

Η οικονομική Επιτροπή απαρτίζεται από τους: Βαρβαρέσο Κώστα, Βαγγελάκο Παναγιώτη, Γιαννίτση Αλεξάνδρα, Χαντζή Κώστα, Χαντζή Παναγιώτη, Τσιρίκο Βασίλη και Μίγκο Ανδρέα.

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής απαρτίζεται από τους: Κεκάτο Διονύσιο, Ανυφαντή Πέτρο, Γιαννίτση Αλεξάνδρα, Κακαλέτρη Γεωργία, Σίνο Νικόλαο , Κορομηλά Ανδρέα, Σοφιανός Αντώνης.

Κλείδωσαν έξω τον Ναμπίλ!

Ένα ατυχές περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη. Στις 7 το απόγευμα ο απερχόμενος δήμαρχος Ναμπίλ Μοράντ με την κόρη του., μετέβησαν στο δημαρχείο για να παραλάβουν τα προσωπικά αντικείμενα του δημάρχου. Όμως στις δύο πόρτες του προθαλάμου του γραφείου του είχαν αντικατασταθεί οι κλειδαριές με αποτέλεσμα ο κ. Ναμπίλ να μείνει απέξω! Όπως έγινε γνωστό υπάλληλος του δήμου άλλαξε τις κλειδαριές με δική του πρωτοβουλία, χωρίς να ενημερώσει κάποιον. Να σημειωθεί ότι τυπικά μέχρι τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου ο Ναμπίλ ήταν δήμαρχος. Ο δήμαρχος τελικά θα πάρει σήμερα τα πράγματά του πριν την τελετή παράδοσης παραλαβής. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες δύο κομπιούτερ είχαν εξαφανισθεί από το κτίριο και βρέθηκαν λίγες ώρες αργότερα στο ισόγειο, στην ρεσεψιόν.


Πηγή