Σε εγκάρδιο και θερμό κλίμα η τελετή παράδοσης παραλαβής της ΠΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΠΕ Κεφαλονιάς

Σε ιδιαίτερα θερμό και εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, η τελετή παράδοσης-παραλαβής από τον απερχόμενο Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακών Ενοτήτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Παναγή Δρακουλόγκωνα στο νέο Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακών Ενοτήτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Σταύρο Τραυλό.

Ο απερχόμενος Αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία και καλή δύναμη στο έργο του νέου Αντιπεριφερειάρχη Σταύρου Τραυλού.

Ο κ.Τραυλός τόνισε την άψογη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ τους από την πρώτη κιόλας μέρα του εκλογικού αποτελέσματος. Έχοντας ένα έντιμο προεκλογικό αγώνα μεταξύ τους, θα εξακολουθήσουν να συνεργάζονται προς όφελος της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.

Ο κ. Δρακουλόγκωνας θέλησε να δώσει μια ουσιαστική διάσταση στη σημερινή συνάντηση, ευχαριστώντας δημόσια τον κ. Τραυλό ως π. Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου για την προσφορά του στον σχεδιασμό των γηπέδων της Κεφαλονιάς, χωρίς καμιά χρηματική ανταμοιβή, τονίζοντας ότι είναι προς τιμήν του. Υπογράμμισε τη μεγάλη ευθύνη που γέννησε το εκλογικό αποτέλεσμα, εννοώντας το μεγάλο ποσοστό που συγκέντρωσε η παράταξή του στην Κεφαλονιά και ευχήθηκε από καρδιάς καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της Νέας Περιφερειακής Αρχής.

Παρόντες ήταν οι Αρχηγοί των Σωμάτων Ασφαλείας , ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αργοστολίου Χαράλαμπος Γιαννάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Ιωάννης Μπούμης και η Λιμενάρχης κ. Παναγιώτα Κολοβοού, οι οποίοι ευχαρίστησαν τον απερχόμενο αντιπεριφερειάρχη για την άψογη συνεργασία και ευχήθηκαν στο νέο καλή και δημιουργική θητεία.

Ο νυν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νικόλας Βαλλιανάτος θέλησε να πάρει το λόγο -ως πρώην αντιπρόεδρος της οικονομικής επιτροπής της ΠΙΝ- τονίζοντας ότι από την θέση που βρίσκεται σήμερα θα εξακολουθήσει να βοηθά με οποιοδήποτε τρόπο και θα προσφέρει την απαιτούμενη συμπαράσταση προς τον κ. Τραυλό, προς όφελος των νησιών μας, όπως άλλωστε έπραξε κατά τη διάρκεια της θητείας του κ.Παναγή Δρακουλόγκωνα.

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ.Θεόφιλος Μιχαλάτος ευχαρίστησε με τη σειρά του τον κ. Δρακουλόγκωνα για την συνεργασία των τελευταίων ετών και ευχήθηκε να πραγματοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα αναπτυξιακά έργα σε συνεργασία με τη νέα Περιφερειακή Αρχή.

Τέλος, ο κ. Σταύρος Τραυλός εξέφρασε τη δυσκολία που έχει να αντιμετωπίσει, διαδεχόμενος ένα τόσο αγαπητό άνθρωπο όπως ο τ. Αντιπεριφερειάρχης, ο οποίος έχει προσφέρει τα μέγιστα στα νησιά μας. «Στόχος είναι να κάνουμε τη ζωή του πολίτη πιο εύκολη. Από σήμερα βρισκόμαστε στην υπηρεσία του πολίτη. Ξεκινάει μια νέα εποχή για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων οδηγό την Περιφερειάρχη κα. Ρόδη Κράτσα», ήταν τα λόγια του.

Επιμέλεια: Χριστίνα Αντωνίου

DSC 0634

DSC 0634DSC 0634DSC 0634DSC 0634DSC 0634DSC 0634DSC 0634DSC 0634DSC 0634DSC 0634DSC 0634DSC 0634DSC 0634DSC 0634


Πηγή