ΚΕΦΙΑΠ: Εγκρίθηκε η ενεργειακή αναβάθμιση – «Αυτό το έργο θα αποφέρει μείωση του ενεργειακού κόστους κατά 50%»

Ένα μεγάλο έργο που θα αναβαθμίσει καίρια τις παρεχόμενες υπηρεσίες στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης Πύργου (ΚΕΦΙΑΠ), εντάχθηκε στο ΥΜΕΠΕΡΑΑ (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη»).

Πρόκειται για την ενεργειακή αναβάθμιση του ΚΕΦΙΑΠ, ένα έργο προϋπολογισμού 677 χιλ. ευρώ, που θα αποφέρει μείωση του ενεργειακού κόστους κατά 50%. Και με τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν, μπορεί να προχωρήσουν οι προσλήψεις που χρειάζεται το ΚΕΦΙΑΠ για την καλύτερη λειτουργία του.

Με αφορμή την ένταξη αυτού του έργου στο ΥΜΕΠΕΡΑΑ ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας κ. Κώστας Διαμαντόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά:

«Σήμερα έχουμε μια πολύ ευχάριστη είδηση για το ΚΕΦΙΑΠ αφού με απόφαση της Ειδικής Γραμματέα Διαχείρισης Προγράμματος ΕΤΠΑ, ΤΑ και ΕΚΤ, εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» η ενεργειακή αναβάθμιση του Κέντρου Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης με προϋπολογισμό 677.353,47€.

Στόχος των συγκεκριμένων παρεμβάσεων η μείωση του ετήσιου ενεργειακού κόστους κατά περίπου 68.000€ από 135.000€ σήμερα (μείωση περίπου 50%).

Διαβάστε περισσότερα στην εφ. «Πατρίς» που κυκλοφορεί…


Πηγή