Πάτρα: Έχασε τη μάχη ο 40χρονος εργάτης – Είχε πέσει από μεγάλο ύψος

Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 40χρονος εργάτης που το Σάββατο στις 21 του Σεπτέμβρη, έπεσε από πολύ μεγάλο ύψος, κατά τη διάρκεια εργασιών που πραγματοποιούσε σε δεξαμενή σιλό βιομηχανίας στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου.

Η βιομηχανία είχε καλέσει την εταιρεία στην οποία εργαζόταν ο άτυχος άνδρας προκειμένου να στείλουν κάποιον να πραγματοποιήσει εργασίες στο σιλό. Ο 40χρονος που επιλέχθηκε για τη δουλειά, έσπευσε στο σημείο και ενώ βρισκόταν στην οροφή, «έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του».

Συγκεκριμένα, η μεταλλική επιφάνεια στην οποία βρισκόταν δεν άντεξε και η πτώση του 40χρονου ήταν αρκετά σκληρή, αφού το ύψος από το οποίο έπεσε έφτανε τα 10 μέτρα και προσγειώθηκε άσχημα πάνω σε μεταλλικά αντικείμενα. Η πτώση προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι του άτυχου άνδρα, ο οποίος διακομίσθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου.

Αφότου έγιναν κάποιες απαραίτητες εξετάσεις από τους ιατρούς, διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασης του και διασωληνωμένος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου έδινε μάχη για 20 μέρες, από την οποία δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής.


Πηγή