Επιτυχημένη η ημερίδα στο Αγρίνιο για τη σημασία του μητρικού θηλασμού (φωτο)

Με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Θηλασμού, η οποία τιμάται σε πάνω από 170 χώρες, την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου από το 1992 (στην Ελλάδα τιμάται κάθε 1 – 7 Νοέμβρη), ο Σύλλογος Στήριξης Μητέρας – Βρέφους «Μήτηρ» , πραγματοποίησε ενημερωτική ημερίδα την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου στην Παλαιά Δημοτική Αγορά, στο Αγρίνιο.

Στην Ημερίδα, ευπρόσδεκτες και ευπρόσδεκτοι ήταν όλες και όλοι εκείνες και εκείνοι που στηρίζουν και υποστηρίζουν το δικαίωμα του μωρού να τραφεί και να εκφραστεί μέσα από το στήθος της μαμάς του, καθώς και το δικαίωμα της γυναίκας να θηλάσει το παιδί της γιατί εκείνη γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι χρειάζεται το μωρό της.

Στην Ημερίδα συζητήθηκαν θέματα για τα προβλήματα στον μητρικό θηλασμό, για την πρόληψη μέσω του θηλασμού του καρκίνου του μαστού με ομιλητή, τον Ειδικό Μαστολόγο – Χειρούργο Μαστού διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών, Ιωάννη Χαβελέ.

Η πρόεδρος του νεοσύσταστου Συλλόγου Βιβή Δημοπούλου, μίλησε πρόσφατα στο agriniowebaradio, για τα όσα θα παρουσιαστουν και θα συζητηθούν στην ημερίδα, αλλά και τους βασικούς σκοπούς του Συλλόγου:

Περισσότερα για τον Σύλλογο Στήριξης Μητέρας – Βρέφους «Μήτηρ» ΕΔΩ

The post Επιτυχημένη η ημερίδα στο Αγρίνιο για τη σημασία του μητρικού θηλασμού (φωτο) appeared first on AgrinioPress.