Ώρα Κυπέλλου για την Παναχαϊκή – Αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό

Μια μεγάλη αναμέτρηση περιμένει σήμερα στις 19.30 το απόγευμα την Παναχαϊκή, η οποία φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση διεξάγεται στο πλαίσιο του 5ου γύρου του Κυπέλλου Ελλάδας και είναι ο επαναληπτικός του παιχνιδιού στην Αγυιά.

Οι δυο ομάδες είχαν παίξει στην Πάτρα στις 30 Οκτωβρίου με το αποτέλεσμα να είναι 3-1 υπέρ των “πράσινων”, σε ένα αγώνα, ωστόσο που οι “κοκκινόμαυροι” άξιζαν πολλά παραπάνω.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Σούλης, Καπούταγλης, Πολίμος, Τσελεπίδης, Πατάπης, Σταμόπουλος, Παπατόλιος, Ιντζόγλου, Λινάρδος, Coll, Μαυριάς, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης, Πατρώνης, Μασούρας, Αντωνακόπουλος, Σταυρόπουλος, Μουστακόπουλος.

Με φρέσκα πρόσωπα ο Παναθηναϊκός

Ο Γιώργος Δώνη άφησε εκτός αποστολής τους βασικούς Σένκεφελντ, Πούγγουρα, Χατζηθεοδωρίδη, Γιόχανσον, Δώνη και Μακέντα. Επίσης εκτός έμειναν οι τραυματίες Ζαχίντ και Ινσούα, όπως και οι Μολό και Βέργος που δεν υπολογίζονται.

Η αποστολή: Διούδης, Ξενόπουλος, Κολοβέτσιος, Φαούστο Τιένθα, Κολοβός, Χατζηγιοβάνης, Αποστολάκης, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Κουρμπέλης, Θεοχάρης, Μαυρομμάτης, Νούνες, Σέχου, Βαγιαννίδης, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης και Καμπετσής.


Πηγή