Γιατράς για τον τελικό του Προμηθέα Πατρών: “Στενοχωρηθήκαμε…”

Δεν έκρυψε τη στενοχώρια του ο Μάκης Γιατράς για τον τελικό που έχασε η ομάδα του, ο Προμηθέας Πατρών από την ΑΕΚ, στο Κύπελλο Ελλάδος.

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, αλλά και στην ομάδα μου" τόνισε ο έμπειρος τεχνικός. "Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ένα φάουλ, κάποια βήματα, ένα χαμένο τρίποντο έκριναν το παιχνίδι… Εμείς ήμασταν πολύ άστοχοι, στα δίποντα και στα τρίποντα. Στενοχωρηθήκαμε. Θέλαμε πολύ να κατακτήσουμε το Κύπελλο, γι’ αυτό ήρθαμε εδώ. Δεν έχω να πω τίποτε άλλο. Προχωράμε".

Από την πλευρά του ο Νίκος Ζήσης ο πολυτιμότερος παίκτης του τελικού τόνισε: «Χαίρομαι πολύ για ακόμη μια επιτυχία της ομάδας, που καθημερινά δουλεύει πολύ. Όλοι έχουν συμβάλλει σε αυτό, από τον πρόεδρο μέχρι και τον κόσμο. Είναι πολύ σημαντικό ότι η ΑΕΚ κάθε χρόνο κερδίζει τίτλο, αλλά και να μην το κάνει φτάνει κοντά. Ξέραμε ότι ο Προμηθέας παίζει συγκεκριμένο μπάσκετ, σου βάζει δυσκολίες με ψηλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις, αλλά είχαμε τον έλεγχο σχεδόν σε όλο το διάστημα του αγώνα. Χαίρομαι ιδιαίτερα για τους ανθρώπους που ήταν ο πρώτος τους τίτλος και τους εύχομαι να είναι γεροί και να κατακτήσουν περισσότερα".


Πηγή