Δελτίο Τύπου Πρωτοβουλίας Κατοίκων Ορεινών

Οι κάτοικοι, μέλη της Πρωτοβουλίας Κατοίκων Ορεινών θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την τοπική κοινωνία της Ζακύνθου που έδωσε το δυναμικό παρόν στη Διαμαρτυρία της 5ης Φεβρουαρίου κατά της Παράνομης Αγοραπωλησίας των 15.000 στρεμμάτων στην Ορεινή Ζάκυνθο και όλοι μαζί δώσαμε το βροντερό μήνυμα :

ΟΎΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΘΕΊΤΕ

στα αρπακτικά που προσπαθούν να βάλουν χέρι στον τόπο μας.
Ακόμα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το μηχανικό Μοθωναίο Γεώργιο που με την τοποθέτηση του στον ραδιοφωνικό σταθμό Στίγμα ανέδειξε την ακυρότητα του τοπογραφικού με το όποιο έχει συνταχθεί το συμβόλαιο της αγοραπωλησίας και το μέγεθος της απάτης εις βάρος μας καθώς και εις βάρος της Ζακυνθινής κοινωνίας, του ελληνικού Δημοσίου και όχι μόνο.
Όσον αφορά την ανακοίνωση δικηγορικού- μεσιτικού γραφείου που φέρεται να εκπροσωπεί την εταιρεία Pimana, στην οποία αναφέρει ότι οι περιουσίες των ιδιωτών θα εξαιρεθούν, θα θέλαμε να τους τονίσουμε το εξής:
Μόνο και μόνο η παραδοχή αυτή, δείχνει πόσο παράνομο είναι το συμβόλαιο της αγορο- ληστείας, αφού έχει στηριχθεί σε ένα τοπογραφικό- λάστιχο.
Επίσης τους τονίζουμε ότι μπορούν να ονειρεύονται κελεμπίες και μπούρκες και να αισθάνονται χαρούμενοι, αλλά η Ζάκυνθος είναι τμήμα της Ελληνικής Δημοκρατίας, που διέπεται από Σύνταγμα και Νόμους που ακόμα δεν έχει εκχωρήσει το δικαίωμα σε κανέναν "Εμίρη" και κανένα μεσίτη να καθορίζει τα όρια των περιουσιών μας.
Υπενθυμίζουμε ότι το δημοτικό συμβούλιο Ζακύνθου έχει αποφασίσει να τοπογραφήσει την δημοτική περιουσία στην περιοχή της αγορο- ληστείας, να την δηλώσει στο κτηματολόγιο και να βάλει τέλος στα όνειρα των αρπακτικών και των απατεώνων. Αναμένουμε την εφαρμογή της απόφασης.
Τέλος θα θέλαμε να τονίσουμε ότι η επιτυχημένη κινητοποίηση της 5ης Φεβρουαρίου έχει θορυβήσει όσους έχουν συμβάλλει στην απάτη. Κάποιοι επιχειρούν να συκοφαντήσουν την προσπάθεια μας σαν υποκινούμενη και κάποιοι προσπαθούν να μας εκφοβίσουν.
Δηλώνουμε με αποφασιστικότητα :
ΟΎΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΘΕΊΤΕ ΌΤΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΉΣΟΥΝ

Δηλώνουμε ακόμα ότι όσοι μας λοιδορούν δημόσια θα είναι υπόλογοι έναντι του νόμου για ότι μας συμβεί.

Ζάκυνθος, 9/2/2020

Πρωτοβουλία Κατοίκων Ορεινών


Πηγή