Πάτρα: Έκοψε την πίτα του το Περιφερειακό Τμήμα Πελ/νησου & Δυτ. Ελλάδας της Ένωσης Ελλήνων Χημικών

Σε μία ζεστή, χαρούμενη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Περιφερειακού Τμήματος Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, με τους Χημικούς της Πάτρα, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, να συγκεντρώνονται στο Lennon.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του Προέδρου Παναγιώτη Γιαννόπουλου, ο οποίος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις δράσεις του συλλόγου και το έργο του κατά τη χρονιά που μας πέρασε, αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια. Η Διοικούσα Επιτροπή του Περιφερειακού Τμήματος ευχαρίστησε για τη ζεστή ανταπόκριση το παρευρισκόμενο κοινό, το οποίο εκπροσωπούνταν από το Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα, την Εκπαίδευση, τη Βιομηχανία, αλλά και όλες τις περιοχές που αφορούν τον κλάδο της επιστήμης της Χημείας. Συζητήθηκαν ακόμη τα προβλήματα του κλάδου, αλλά και η πορεία που πρέπει να έχει η ΕΕΧ, προς όφελος των συναδέλφων. Ήταν ταυτόχρονα μια ευκαιρία για παλαιούς συμφοιτητές να συναντηθούν μετά από καιρό, αλλά και να γνωρίσουν τους νεότερους συναδέλφους Χημικούς.

Το Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας της Ένωσης Ελλήνων Χημικών εύχεται το έτος 2020 να είναι μια καλή και δημιουργική χρονιά για όλους.


Πηγή