Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Ζακύνθου πραγματοποίησε ο Βουλευτής Ζακύνθου

  • «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μας που μένουν σπίτι και ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. και του Υπουργείου Υγείας. Είναι υποχρέωση και καθήκον όλων μας να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες και να περιορίσουμε την εξάπλωση της ασθένειας».

Συγκεκριμένα,
Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής 13 Μαρτίου, ο Βουλευτής Ν. Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης. Ο κύριος Ακτύπης παρακολούθησε από κοντά τις πυρετώδεις προετοιμασίες στις οποίες έχει επιδοθεί το σύνολο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να καλυφθούν οι εναπομείνασες ανάγκες, έτσι ώστε να ανοίξει το συντομότερο δυνατό η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου μας. Μετά από παρεμβάσεις του Βουλευτή, ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, η Μ.Ε.Θ. αναμένεται να λειτουργήσει εντός των επομένων ημερών, πολύ πιο σύντομα, δηλαδή, απ ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί.
Ο Βουλευτής ευχαρίστησε και συνεχάρη τη Διοίκηση και το έμψυχο δυναμικό του Νοσοκομείου -γιατρούς, νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό- για την άψογη συνεργασία τους, την αφοσίωσή στο καθήκον, την υπεύθυνη στάση, τον επαγγελματισμό και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επιδεικνύουν τις κρίσιμες αυτές ώρες. Ακόμα, ο Βουλευτής, επισκέφτηκε μια προς μια τις κλινικές του Γ.Ν.Ζ., κατέγραψε τυχόν ελλείψεις και προβλήματα, συνομίλησε με τη Διοίκηση, αλλά και με το υγειονομικό προσωπικό του Νοσοκομείου, ενώ ενημερώθηκε αναλυτικά για τα έκτακτα μέτρα που έχουν ληφθεί στο πλαίσιο του σχεδίου για την αντιμετώπιση του νέου κορωνοϊού (COVID-19). Όπως δήλωσε ο κύριος Ακτύπης, «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μας που μένουν σπίτι και ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. και του Υπουργείου Υγείας. Είναι υποχρέωση και καθήκον όλων μας να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες και να περιορίσουμε την εξάπλωση της ασθένειας».


Πηγή