Εθελοντική Αιμοδοσία με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αστυνομίας Πύργου

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23/5 ΣΤΟ ΛΑΤΣΕΙΟ

Σε τούτες τις κρίσιμες στιγμές, τις στιγμές της λοίμωξης COVID-19, η Δημοτική Αστυνομία του δήμου Πύργου σε συνεργασία με το Γ.Ν. Νοσοκομείο Πύργου, αναλαμβάνει πρωτοβουλία προσφοράς και αλληλεγγύης. Η πρωτοβουλία έγκειται στη διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας που θα πραγματοποιηθεί στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο (είσοδος), από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μαρίνος Αχτύπης, μιλώντας για τη συγκεκριμένη δράση δήλωσε πως «Στέλνουμε μήνυμα ζωής, μήνυμα στήριξης στο σύστημα δημόσιας υγείας, στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας, σε όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται αντιμέτωποι με προβλήματα υγείας. Προχωράμε ενωμένοι, όλοι μαζί για να κάνουμε ότι είναι απαραίτητο για να αντιμετωπίσουμε την έλλειψη αίματος στην Χώρα μας.

Σ΄ αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.

Καλούνται οι συμπολίτες μας, οι αιρετοί, οι εργαζόμενοι του Δήμου, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι, οι Αθλητικοί Σύλλογοι, ο Εμπορικός Κόσμος, όλοι οι φορείς και σύλλογοι να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Η Δημοτική Αστυνομία δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο σε κάθε ευκαιρία και είναι δίπλα στους δημότες του Πύργου, σε κάθε περίπτωση και με κάθε τρόπο».


Πηγή