ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη κινητοποίηση και πορεία αγώνα Πάτρα – Ρίο για την υπογειοποίηση των γραμμών του τρένου με την συμμετοχή χιλιάδων συνδημοτών.

Στο τέλος της πορείας, στον σιδηροδρομικό σταθμό του Ρίου, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καστελλοκάμπου και της Επιτροπής Αγώνα των κατοίκων, Γιάννης Κανελλόπουλος, χαιρετίζοντας όσους συμμετείχαν τους διαβεβαίωσαν ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί με πολύμορφες δράσεις και κινητοποιήσεις, σημείωσαν ότι θα είναι μακρύς και δύσκολος και ότι ο πατραϊκός λαός ενωμένος πρέπει μέχρι τέλους να συνεχίσει τους αγώνες του για την υπογειοποίηση της σιδηροδρομικής γραμμής από το Ρίο και σε όλη την διαδρομή του τρένου στην πόλη.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Δημοτικών Οργανισμών, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και τα Διοικητικά Συμβούλια, Συλλόγων, Σωματείων και Φορέων.

Επίσης συμμετείχαν οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων «Ώρα Πατρών», Γ. Ρώρος, «Νέα Πάτρα», Ν. Νικολόπουλος, «Ανυπότακτη Πολιτεία», Χρ. Πατούχας και «Πάτρα Διεθνής Σύγχρονη Πόλη», Αλ. Χρυσανθακόπουλος.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    5 Ιουλίου 2020

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία