Σύσκεψη Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας: Πάνε… Βορίδη!

Την επίσκεψη στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης την ερχόμενη εβδομάδα ώστε να θέσουν τα προβλήματα καρπουζοπαραγωγών και πατατοπαραγωγών, αποφάσισαν από κοινού Ομάδα Παραγωγών Αμαλιάδας και οι αρχές της Ηλείας, κατά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αμαλιάδας.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την ίδια ώρα που στην Βουπρασία βρίσκονταν σε εξέλιξη η επίσκεψη της υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κας Φωτεινής Αραμπατζή, η οποία είχε κληθεί να παραστεί, ωστόσο όπως και η ίδια ανέφερε δεν κατάφερε να δώσει το «παρών» και στην Αμαλιάδα, λόγω άλλων προγραμματισμένων ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Η διοίκηση της Ομάδας Παραγωγών και οι αρχές του νομού αποφάσισαν να επισκεφθούν το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για να συνανητηθούν με την ηγεσία του υπουργείου, ώστε να απαιτήσουν άμεσα αποζημιώσεις των παραγωγών που έχουν υποστεί μεγάλο πλήγμα από τις επιπτώσεις του κορονοϊού.

Οι βουλευτές της Ηλείας τάχθηκαν στο πλευρό των παραγωγών, καθώς και οι δήμαρχοι, οι οποίοι τόνισαν ότι θα θέσουν το θέμα και στα Δημοτικά Συμβούλια για να λάβουν σχετικές αποφάσεις.


Πηγή