Κλείνει προσωρινά λόγω κρούσματος του COVID-19 το ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΠΑΡΕΛΗΣ

  • Στο κλείσιμο του Πολυκαταστήματος προχώρησε η εταιρεία ΚΑΠΑΡΕΛΗΣ ΕΠΕ, καθώς εργαζόμενος βγήκε θετικός στον COVID-19.

Η εταιρεία με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους, στους συνεργάτες, στους πελάτες και στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Ζακύνθου, ενημερώνει και παρουσιάζει τις ενέργειες και τα μετρά προφύλαξης της υγείας, που έλαβε …

  • «Με αίσθημα ευθύνης για την προστασία των εργαζομένων και του κοινού και μέχρι την λήψη των αποτελεσμάτων του ελέγχου, αλλά και για να ολοκληρωθεί η ολική απολύμανση των χώρων, η εταιρεία μας αποφάσισε από την Δευτέρα 3 Αυγούστου να παραμείνει κλειστό το κεντρικό κατάστημα του Γαϊτανίου, παρ ότι δεν μας ζητήθηκε από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και τον ΕΟΔΥ».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΠΑΡΕΛΗΣ|

Η εταιρεία ΚΑΠΑΡΕΛΗΣ ΕΠΕ ενημερώνει το κοινό ότι την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε δειγματοληπτικός έλεγχος covid-19 στο κεντρικό μας κατάστημα από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.
Σάββατο μεσημέρι ενημερωθήκαμε ότι ένας εργαζόμενος διοικητικός υπάλληλος βρέθηκε θετικός στον ιό χωρίς να παρουσιάζει συμπτώματα.
Άμεσα από το τοπικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ λήφθηκαν δείγματα από όλο το προσωπικό και τους συνεργάτες του καταστήματος και αναμένουμε τα αποτελέσματα, για τα οποία θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.
Η εταιρεία μας από την πρώτη στιγμή εμφάνισης του κορονοϊού έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και προστασίας των εργαζομένων και του κοινού, συμμορφούμενη με τις εκάστοτε οδηγίες του ΕΟΔΥ.
Με αίσθημα ευθύνης για την προστασία των εργαζομένων και του κοινού και μέχρι την λήψη των αποτελεσμάτων του ελέγχου, αλλά και για να ολοκληρωθεί η ολική απολύμανση των χώρων, η εταιρεία μας αποφάσισε από την Δευτέρα 3 Αυγούστου να παραμείνει κλειστό το κεντρικό κατάστημα του Γαϊτανίου, παρ ότι δεν μας ζητήθηκε από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και τον ΕΟΔΥ.
Καλούμαστε όλοι μας να εφαρμόζουμε όλα τα προτεινόμενα μέτρα προφύλαξης για την προστασία του εαυτού, μας της οικογένειας μας και της κοινωνίας μας ώστε μετά από αυτή την περιπέτεια να βγούμε πιο δυνατοί.

Ζάκυνθος 2 Αυγούστου 2020

Η εταιρεία

ΚΑΠΑΡΕΛΗΣ ΕΠΕ


Πηγή