Με τον Ναυπάκτιο Αδάμ Βλαχογιάννη στη σύνθεσή του το 1ο Δ.Σ AHEPA Hellas 2020-2021

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Οκτωβρίου το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο της AHEPA HELLAS για την περίοδο 03/10/2020 – 30/06/2021, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στο κτίριο της περιφέρειας Θεσσαλίας στην πλατεία Ρήγα Φερραίου. Το ΔΣ συνεδρίασε με τη νέα του σύνθεση, όπως αυτή προέκυψε μετά τις πρόσφατες ετήσιες αρχαιρεσίες. Η Ναύπακτος ήταν παρούσα στο Δ.Σ. μέσω του προέδρου του τοπικού τμήματος “AHEPA Lepanto 1571” Αδάμ Βλαχογιάννη, που έχει εκλεγεί στη θέση του αθλητικού διευθυντή της AHEPA Hellas.

ΔΣ AHEPA 2020.jpg

Ο κυβερνήτης AHEPA Ελλάδος Κωνσταντίνος Βαρσάμης μίλησε για τους στόχους και την αποστολή του οργανισμού ως προς την ενδυνάμωση των αρχών του Ελληνισμού στην κοινωνία.

Επίσης ενημέρωσε το σώμα, ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από το Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο, ο οποίος τον συνεχάρη για την εκλογή του και του έδωσε την Ευχή και την Ευλογία Του, για υγεία και επιτυχία στα νέα του καθήκοντα στο τιμόνι της Περιφέρειας 25.

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας των δυο ανδρών, η οποία διεξήχθη σε θερμό κλίμα, ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την επιθυμία Του, να συναντηθεί με τον Κυβερνήτη στην Αθήνα, όταν οι συνθήκες λόγω της πανδημίας του COVID – 19, το επιτρέψουν.

Ελπιδοφορος.jpg

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    23 Οκτωβρίου 2020

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία