Πάτρα: Κόσμος και σήμερα στην πλατεία Γεωργίου για τα rapid test (φωτό)

Αρκετό κόσμο έχει και σήμερα έξω από τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ, στις τρεις πλατείες της Πάτρας, όπου γίνονται τα rapid test.

Στην πλατεία Γεωργίου, η προσέλευση του κόσμου είναι μεγάλη, με τους Πατρινούς να στήνονται στις «ουρές» για να κάνουν αυτό το γρήγορο τεστ κορωνοϊού που θα βοηθήσει στον περιορισμό της διασποράς, αλλά και στο να διαπιστώσουν οι ειδικοί ποια είναι η πορεία του ιού στην ανοικτή κοινότητα.

Τα δείγματα που παίρνονται θυμίζουμε ότι είναι τυχαία, ενώ στόχος της δράσης είναι να εντοπιστούν οι ασυμπτωματικοί. Ανάλογο κόσμο έχει και στην πλατεία Ελευθερίας στα Προσφυγικά, αλλά και στην πλατεία Κύπρου της Αγυιάς.

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει προκύψει κάποιο νέο θετικό rapid test. Θυμίζουμε ότι την Πέμπτη σε σύνολο 527 δειγμάτων υπήρξαν δύο θετικά, τα οποία και παραπέμφθηκαν για μοριακό έλεγχο στο Κέντρο Υγείας του Βορείου Τομέα, στον Άγιο Αλέξη.

H δράση γίνεται απο την 6η ΥΠΕ και τον ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με τον Δήμο Πατρέων.

Δείτε φωτογραφίες:

Πάτρα: Κόσμος και σήμερα στην πλατεία Γεωργίου για τα rapid test (φωτό) Πάτρα: Κόσμος και σήμερα στην πλατεία Γεωργίου για τα rapid test (φωτό) Πάτρα: Κόσμος και σήμερα στην πλατεία Γεωργίου για τα rapid test (φωτό) Πάτρα: Κόσμος και σήμερα στην πλατεία Γεωργίου για τα rapid test (φωτό)


Πηγή