Την Αντιδήμαρχο Βιβή Καψαμπέλη καταγγέλει ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων του Δήμου Ζακύνθου, για την «συμπεριφ […]

… «απέναντι στο σύνολο του προσωπικού… , που «δεν συνάδει ούτε με το αξίωμα της , ούτε με την υποχρέωση που έχει αναλάβει απέναντι στην κοινωνία».
«Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Δήμου Ζακύνθου καταγγέλλει την Αντιδήμαρχο κ. Καψαμπέλη για την συμπεριφορά της απέναντι στο σύνολο του προσωπικού του Δήμου, η οποία και δεν συνάδει ούτε με το αξίωμά της ούτε με την υποχρέωση που έχει αναλάβει απέναντι στην κοινωνία. Όλοι οι υπάλληλοι έχουμε υπερβάλλει εαυτόν ιδίως τα τελευταία χρόνια με τις αλλεπάλληλες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στις οποίες και έχει τεθεί το νησί και την τραγική έλλειψη προσωπικού, ώστε να παρέχουμε τη μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση προς τους δημότες. Εκφράσεις του τύπου «πήγαινε στο κλουβί σου» δεν αρμόζουν σε κανέναν υπάλληλο και σας το επιστρέφουμε. Ο Σ.Δ.Υ. Ζ. έχει ενημερώσει ήδη για το θέμα της συμπεριφοράς της εν λόγω Αντιδημάρχου, τόσο τον ίδιο τον Δήμαρχο όσο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, πριν προβεί σε αυτή την ανακοίνωση. Καλούμε το Δήμαρχο να αποδείξει στην πράξη πως η συμπεριφορά αυτή δεν έχει την έγκριση και την αποδοχή του».

Tην ανακοίνωση του Συλλόγου συνυπογράφουν οι διευθυντές: Διονύσιος Κλαμπάνης, Αγγελική Μαυρία, Μαριέττα Φαραού, Στέφανος Καψάσκης, Νικόλαος Αρβανιτάκης, Στυλιανός Πέττας και Διονύσιος Τουρκάκης.


Πηγή