EuroCup: Highlights από τo παιχνίδι του Προμηθέα με τη Γκραν Κανάρια (video)

Παρά τη σύνθεση ανάγκης ο "λαβωμένος" Προμηθέας (που έφτασε στα Κανάρια Νησιά το πρωί της ημέρας του αγώνα και αγωνίστηκε χωρίς Αγραβάνη, Γιαννόπουλο, Χριστοδούλου, James και Garrett) ήταν παραπάνω από ανταγωνιστικός, κοίταξε στα μάτια την Γκραν Κανάρια για 34΄ λεπτά, όμως, οι απουσίες σε συνδυασμό με την κούραση και κάποιες νέες ατυχίες εντός του αγώνα (Miller και Radicevic αποχώρησαν με ενοχλήσεις) έφεραν την εκτός έδρας ήττα με 98-83 από την Ισπανική ομάδα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Group D της κανονικής περιόδου του 7DAYS EuroCup.

Στην 10αδα του Προμηθέα ήταν 4 νεαροί αθλητές, με τον Μαντζούκα να σκοράρει 24 πόντους (ρεκόρ για 17χρονο) με 9/10 σουτ, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα, τον Μπαζίνα να εχει 7 πόντους, με 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ, τον Τανούλη να έχει 6 πόντους και 2 ριμπάουντ και τον Βασιλείου ν' αγωνίζεται στα 15 του χρόνια 15 λεπτά, ξεκινώντας και στην αρχική πεντάδα.

H ομάδα της Πάτρας παραμένει σε τροχιά πρόκρισης, στην 4η θέση του Ομίλου, και αναμένεται να υποδεχθεί σ' ένα πολύ κρίσιμο και καθοριστικό παιχνίδι, την ερχόμενη Τετάρτη 11 Νοεμβρίου την πρωτοπόρο και αήττητη Trento στο "Δημ. Τόφαλος".

Δείτε τα highlights:


Πηγή