Ηλεία: Γυναίκα βρέθηκε στην πορεία περιπολικού κατά τη διάρκεια καταδίωξης και…

Τροχαίο ατύχημα το οποίο προκάλεσε και τον τραυματισμό τους είχαν χθες δυο αστυνομικοί, ένας άνδρας και μια γυναίκα, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών στα νότια προάστια της Αττικής για τη σύλληψη εμπόρου ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής, οι δύο αστυνομικοί επέβαιναν σε μηχανή χωρίς διακριτικά της ΕΛ.ΑΣ., που κατά τη διάρκεια παρακολούθησης υπόπτου συγκρούστηκε με όχημα πολίτη. Από τους δύο τραυματίες, η γυναίκα με καταγωγή από την Ηλεία και πιο συγκεκριμένα τον Πύργο είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση και νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ ο συνάδελφός της φαίνεται να βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Πρόκειται για μεγάλη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών, η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στην περιοχή της Βούλας. Στόχος των αστυνομικών είναι ένα μεγάλο κύκλωμα
διακίνησης χασίς και κοκαΐνης από την Αλβανία προς την Ελλάδα, ο αρχηγός του οποίου μάλιστα θεωρείται από τους πλέον επικίνδυνους μαφιόζους ναρκωτικών που δρουν τα τελευταία χρόνια με κέντρο επιχειρήσεων τα νότια προάστια. Έπειτα από παρακολουθήσεις και συλλογή πληροφοριών που διήρκεσαν πάνω από έναν μήνα, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών μαζί με ομάδα της Ειδικής Κατασταλτικής Μονάδας πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του Αλβανού λαθρέμπορου στη Βούλα και μέχρι αυτή την ώρα συνεχίζεται η έρευνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βρέθηκαν ποσότητες χασίς και κοκαΐνης και ένα πιστόλι που είχε στην κατοχή του ο συλληφθείς. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως
χρειάστηκε η παρουσία της ΕΚΑΜ, διότι από τα στοιχεία που είχε συγκεντρώσει η Δίωξη Ναρκωτικών για τον συγκεκριμένο ύποπτο, κρίθηκε ότι ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος να αντιδράσει με όπλο κατά την έφοδο.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    4 Δεκεμβρίου 2020

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία