Πένθος για τον πρώην βουλευτή της ΝΔ Απόστολο Κωστόπουλο-πέθανε ο αδελφός του Χρήστος

Έφυγε σήμερα από τη ζωή,το ιδρυτικό μέλος και επί χρόνια Πρόεδρος του Συνδέσμου απανταχού Αργυροπηγαδιτών Τριχωνίδας Χρήστος Δ. Κωστόπουλος.

Άνθρωπος αγαπητός,δραστήριος με πολλή αγάπη για το Αργυρό Πηγάδι ξεκίνησε φτωχικά από το χωριό και κατάφερε να πετύχει να γίνει στέλεχος του Υπουργείου Βιομηχανίας και να δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τη σύζυγό του Ελένη μεγαλώνοντας με πολλή αγάπη τα τρία τους παιδιά Δημήτρη,Γιώργο και Στράτο.

Η απώλεια για το Αργυρό Πηγάδι είναι μεγάλη και αυτό είναι πολύ φτωχότερο από σήμερα.

Τα παραπάνω επισημαίνονται σε ανάρτηση του Συνδέσμου το Δ.Σ. του οποίου, εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του και τα συλλυπητήρια του στους οικείους του.

Ο εκλιπών ήταν αδελφός του Απόστολου Κωστόπουλου, βουλευτή Αιτωλ/νίας της ΝΔ, την δεκαετία του 2000, που με τη σειρά του έγραψε το παρακάτω συγκινητικό μήνυμα:

Κυριακή,13 Δεκεμβρίου 2020 Αγίου Ευστρατίου, Ο Αγαπημένος μου αδελφός Χρίστος πέρασε τις πύλες της αιωνιότητας. Ξεκινήσαμε το οδοιπορικό της ζωής ο ένας δίπλα στον άλλον. Μοιραστήκαμε το ψωμί της φτώχειας, της πίκρας, της χαράς και της ελπίδας. Χέρι – χέρι ανεβήκαμε λίγο ψιλότερα, λίγο καλύτερα.Ως μεγαλύτερος ήσουν πάντα κοντά μου.
Αρωγός στα δύσκολα και τα εύκολα. Σεμνά ,διακριτικά με αγάπη και υπερηφάνεια καμάρωνες για τις επιτυχίες των τριών παιδιών σου και τις δικές μου. Συνετός ,ανεξίκακος,αρχοντικός ,με ώριμη σκέψη υπηρέτησες γενναιόδωρα στο διάβα σου ανθρώπους, θεσμούς και συλλογικότητες. Φεύγεις φορτωμένος με καλές πράξεις που θα σε συντροφεύουν στην αιωνιότητα και όλοι μας θα κρατάμε στο νου και στην καρδιά μας ως πρότυπο τη θύμηση Σου!!!
Πολυαγαπημένε μου αδελφέ Χρίστο, ως ύστατο αποχαιρετισμό θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα και να σου εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για όσα μου πρόσφερες εδώ και 58 χρόνια!!! Καλό σου ταξίδι καλέ μου ΑΔΕΛΦΕ και ΑΝΘΡΩΠΕ μου..!!