Πρόσληψη δύο δικηγόρων με σχέση έμμισθης εντολής στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Πρόσληψη δύο δικηγόρων με σχέση έμμισθης εντολής στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Προκήρυξη πρόσληψης στον ΟΠΕΚΕΠΕ δικηγόρων με σχέση έμμισθης εντολής και πάγια αντιμισθία

 

Πλήρωση δύο (2) θέσεων ΠΕ Δικηγόρων, μίας (1) θέσης δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγω και μίας (1) θέσης δικηγόρου παρ’ Εφέταις, με σχέση έμμισθης εντολής.

 

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) – Ν.Π.Ι.Δ. εποπτευόμενο από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

Την πλήρωση δύο (2) θέσεων ΠΕ Δικηγόρων, μίας (1) θέσης δικηγόρου Παρ’ Αρείω Πάγω και μίας (1) θέσης δικηγόρου Παρ’ Εφέταις με σχέση έμμισθης εντολής και πάγια αντιμισθία, αορίστου χρόνου, κατόπιν επιλογής, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. ιβ΄ της παρ. 2 του άρθρου 14 του Ν.2190/1994 και τις διατάξεις του άρθρου 43 του Ν.4194/2013 «Κώδικας Δικηγόρων», για την εξυπηρέτηση των αναγκών του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.).

Οι αποδοχές των δικηγόρων που θα προσληφθούν καθώς και η κατάταξή τους σε μισθολογικά κλιμάκια καθορίζονται από τις διατάξεις του Ν.4354/2015, όπως ισχύει και θα ασφαλίζονται στον οικείο ασφαλιστικό τους φορέα, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

Οι δικηγόροι που θα προσληφθούν υποχρεούνται να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας στην έδρα του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. (οδός Δομοκού αριθ. 5 – Αθήνα Τ.Κ. 104 45), όπου και θα υπάγονται οργανικά, καθημερινά και για χρόνο που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις εκάστοτε υπάρχουσες υπηρεσιακές ανάγκες.

 

 

ΑΙΤΗΣΕΙΣ- ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ-ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση – υπεύθυνη δήλωση υποψηφιότητας, αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, σε κλειστό φάκελο, στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.), Δομοκού 5 Τ.Κ. 104 45 Αθήνα, απευθύνοντάς τη στο Γραφείο Διοίκησης και Γραμματείας Διοικητικού Συμβουλίου, υπόψη: κας Ε. Στεφάνου και κας Χρ. Μεσσαριτάκη, σε αποκλειστική προθεσμία τριάντα (30) ημερών, που αρχίζει την επομένη της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας προκήρυξης στον ημερήσιο τύπο, συνοδευόμενη απαραίτητα, και επί ποινή αποκλεισμού από την περαιτέρω διαδικασία, από τα σχετικά δικαιολογητικά.

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση – υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου.

Συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων δικαιολογητικών επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των δικαιολογητικών και υποβάλλονται ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή συνοδευόμενα από ανάλογη αίτηση – υπεύθυνη δήλωση υποψηφιότητας σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη «ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ/ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ».

Δικαιολογητικά που υποβάλλονται μετά το πέρας της προθεσμίας υποβολής, δεν λαμβάνονται υπόψη.

Η συμμετοχή των υποψηφίων στη διαδικασία επιλογής, προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της προκήρυξης.

Πληροφορίες θα δίνονται από το Γραφείο Διοίκησης και Γραμματείας Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. (Ε. Στεφάνου τηλ.:210-8802982, email: [email protected] και Χρ. Μεσσαριτάκη τηλ.:210-8802780, email: [email protected]), κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες 10:00-12:00.

Η προκήρυξη

 


Πηγή