Τεστ Covid στο πρώην δημαρχείο στην Κατούνα στις 26 Ιανουαρίου

Την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 09:00 – 13:00 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Μεδεώνος στην Κατούνα του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, προληπτικό μοριακό test COVID για όλους τους δημότες της δημοτικής ενότητας Μεδεώνος.

Από το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του δήμου, ο πρόεδρος Παντελής Αποστολάκης , επισημαίνει:

“Δυστυχώς αυτή την στιγμή που ο κορωνοϊός έφτασε στη γειτονιά μας και υπάρχουν επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19. Ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στους συμπολίτες μας ,όπως και σε όλους όσους πάσχουν από τον ιό.

Με την υπάρχουσα κατάσταση θα πρέπει η προσοχή όλων μας να είναι ακόμη μεγαλύτερη και είναι απαραίτητο να τηρήσουμε κατά γράμμα τα μέτρα προφύλαξης και ασφαλείας.

Η πρόληψη είναι σημαντική για την προφύλαξη όλων μας. Είναι σημαντικό να παραμείνουμε ασφαλείς και πέρα από τα μέτρα προφύλαξης που παίρνουμε όλοι είναι μια ευκαιρία να κάνουμε προληπτικά το τεστ COVID.

Παρακαλούμε η προσέλευση την Τρίτη 26 Ιανουαρίου να γίνεται με μάσκα και κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Όσοι προσέλθουν θα πρέπει να έχουν απαραίτητα μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ ή Δελτίο Ταυτότητας και ένα αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας.

Σημαντικό είναι να προσέλθουν : οι δημοτικοί υπάλληλοι , οι εργαζόμενοι στο Βοήθεια στο Σπίτι, οι εκπαιδευτικοί των Δημοτικών Σχολείων, νηπιαγωγείων και παιδικού σταθμού της Δημοτικής ενότητας Μεδεώνος .

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Κατούνας αλλά και εργαζόμενοι σε σούπερ μάρκετ, take away, φούρνους κρεοπωλεία, οπωροπωλεία, οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι και φυσικά όσοι εργάζονται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, ελεύθεροι επαγγελματίες – τεχνικοί, οικιακοί βοηθοί.

Το τεστ covid θα γίνει από κλιμάκιο του ΚΟΜΥ ΕΟΔΥ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ.

Για όλη αυτή τη διαδικασία την κινητοποίηση και ευαισθητοποίηση ευχαριστούμε τον Διευθυντή του Κ.Υ. Κατούνας , γιατρό, Σταμάτη Παναγιώτη (που κινητοποίησε άμεσα τις διαδικασίες) και τον υπεύθυνο του ΚΟΜΥ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ Ιατρό Κων/νο Ποσονίδη.

Είναι αναγκαίο να προσέλθετε όλοι γιατί η πρόληψη είναι σημαντική”.