ΝΙΚΗΤΑΣ ΑΡΕΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – ΓΙΑ ΝΕΝΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΟΥ «ΕΔΩΣΕ ΛΑΦΥΡΟ ΤΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤ […]

  • Δεν ειναι δυνατον να φανταστω πως εζημιωσα την 78 ετων κορη του πρωην δημαρχου μακαριτη Κεφαλληνου και εδωσε λαφυρο το πορτραιτο του μακαριτη πατερα της σε αυτους που ερημαξαν στην κυριολεξια το νησι για να μπορεσουν να πετυχουν το σκοπο τους να αποδομησουν τον δημαρχο.
    ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ

Τον Ιανουαριο η Δ/νση Διοικητικου του Δημου εκανε προσληψεις εργατικου προσωπικου για την αντιμετωπιση της πανδημιας. 0 δημαρχος δεν ασχοληθηκε ενεργως με την διαδικασια. Τελευταιως πληροφορηθηκα στην ΔΕΥΑΖ οτι υπηρχε εγκυκλιος του Υπουργειου Εσωτερικων που επετρεπε την προσληψη προσωπικου πανεπιστημιακης εκπαιδευσης για εργασια οκτω μηνων.
Διεπιστωσα οτι με αυτη την εγκυκλιο εγιναν και οι προσληψεις του Ιανουαριου απο την Δ/νση Διοικητικου. Ενω ειχα την δυνατοτητα να κανω αμεσα τις προσληψεις με προσωπικες επιλογες οπως εκαναν αλλοι δημααρχοι στο παρελθον προτιμησα να εξαντλησω τα χρονικα περιθωρια της εγκυκλιου εως 28 Φεβρουαριου και να γινουν με απολυτως αξιοκρατικα κριτηρια οι επιλογες απο τον δημαρχο, τον προεδρο του Δημοτικου Συμβουλιου και την καθ υλην αντιδημαρχο μεταξυ 160 περιπου υποψηφιων. Περιμενα μια δικαιη διαμαρτυρια απο οσους δεν μπορεσαν να συμμετασχουν λογω ελλειπους πληροφορηφης και θα την ειχα λαβει σοβαρως υπ οψιν στο μελλον. Δεν ειναι δυνατον να φανταστω πως εζημιωσα την 78 ετων κορη του πρωην δημαρχου μακαριτη Κεφαλληνου και εδωσε λαφυρο το πορτραιτο του μακαριτη πατερα της σε αυτους που ερημαξαν στην κυριολεξια το νησι για να μπορεσουν να πετυχουν το σκοπο τους να αποδομησουν τον δημαρχο. Ο δημαρχος τον πατερα της τον εκτιμουσε απο μαθητης γυμνασιου οταν χωρις το μαθητικο πηλικιο με κινδυνο σχολικης αποβολης παρακολουθουσε απο μακρια τις ομολιες του διοτι του αρεσε ο διακριτος ρητορικος του λογος. Ειμαι απολυτως βεβαιος οτι αν ζουσε ο πατερας της θα ειχε απογοητευθει απο την ανοητη και βλακωδη προσκληση της κορης του στον Βουλευτη του νησιου να γινει μοχλος ανατροπης ενος δημαρχου που αγωνιζεται να απαλλαξει τον Δημο απο τα βαριδια της διαφθορας και της εκμεταλευσης, με προσφορα που ασφαλως δεν γνωριζει. Δυστυχως το ηθος και οι λοιπες συνιστωσες της αξιοπρεπους κοινωνικης παρουσιας δεν κληρονομουνται. .


Πηγή