Θετική στον κοροναϊό υπάλληλος του Δήμου Ζακύνθου– Κλειστό το Δημαρχείο

Άλλο ένα κρούσμα κοροναϊού εμφανίστηκε στον Δήμο Ζακύνθου, καθώς μια εργαζόμενη βρέθηκε θετική στον ιό. Το Δημαρχείο έκλεισε για σήμερα Μ.Τετάρτη ,28/04/2021, ενώ γίνεται σχολαστική απολύμανση και όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται από το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ. Να σημειώσουμε ότι η υπάλληλος είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται σε καραντίνα.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Ζακύνθου, Νίκος Μαρίνος, με ανάρτησή του, στην προσωπική του σελίδα στο FB επισημαίνει :

«Έκτακτη ανακοίνωση…

Κατόπιν επιβεβαιωμένου κρούσματος οι οδηγίες της γιατρού εργασίας για τους υπαλλήλους του κεντρικού κτιρίου είναι οι κάτωθι: Απολύμανση όλου του κτιρίου. 14ημερη καραντίνα στενών επαφών. Τεστ όλων των υπαλλήλων την πρώτη εργάσιμη μέρα μετά το Πάσχα. Η ανωτέρω εισήγηση έγινε δεκτή από τον Δήμαρχο Ζακύνθου. Είμαστε εν αναμονή νέων οδηγιών για τις επόμενες μέρες».

  • Πληροφορίες αναφέρουν Οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετούνται κανονικά από τις υπηρεσίες του Δήμου από αύριο Μ.Πέμπτη. Παρ΄όλα αυτά θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση …


Πηγή