Η Patras IQ θα πραγματοποιήσει την 7η Έκθεση Καινοτομίας & Τεχνογνωσίας τον Οκτώβριο

Φέτος η 7η Έκθεση Καινοτομίας & Μεταφοράς Τεχνογνωσίας PatrasInnovation Quest (Patras IQ) θα διεξαχθεί με Phygital τρόπο στις 8, 9 & 10 Οκτωβρίου 2021. Η «Οργανωτική Επιτροπή Patras IQ», συνεχίζοντας με καινοτόμο τρόπο την δραστηριότητά της, αποφάσισε την διεξαγωγή της με τον παραπάνω τρόπο, αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μέσα που θα επιτρέψουν, να συμμετέχουμε όλοι, σε ένα ψηφιακό «τόπο» συζήτησης, διασύνδεσης, προβολής και συνεργασίας. Στόχος μας είναι μία αναβαθμισμένη και υψηλού επιπέδου διοργάνωση που θα εξυπηρετήσει εκθέτες και συμμετέχοντες, ενώ παράλληλα θα διεγείρει το ενδιαφέρον του κοινού ξεπερνώντας τις προσδοκίες του.

"Η 7η Έκθεση PATRAS IQ φιλοδοξεί να είναι η πρώτη virtual έκθεση καινοτομίας & μεταφοράς τεχνογνωσίας με παράλληλη digital επικοινωνία, που απαντά στις αυξημένες ανάγκες της νέας ψηφιακής πραγματικότητας έχοντας ως στόχο την ανάπτυξη και ενίσχυση της συνεργασίας της ερευνητικής κοινότητας με τον παραγωγικό τομέα. Ξεπερνώντας τους περιορισμούς που έχει επιφέρει ο Covid-19, οι εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν με ένα διευρυμένο κοινό μέσα από μία ψηφιακή εμπειρία που μπορεί να πραγματοποιηθεί οπουδήποτε, κάθε στιγμή, ξεπερνώντας τυχόν όρια που πιθανόν θέτει η δια ζώσης συμμετοχή.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν προγραμματισμένες συναντήσεις μέσω web και να επικοινωνήσουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες μέσα από μία μοναδική διαδραστική εμπειρία. Το στήσιμο του περιπτέρου, ο τρόπος έκθεσης και η παρουσίαση των ώριμων & καινοτόμων επιστημονικών ιδεών θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Τμήμα Έρευνας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας και το Γραφείο Μηχανοργάνωσης της ΜΟΔΥ ΕΛΚΕ του Πανεπιστημίου Πατρών το οποίο θα έρθει σε επαφή μαζί σας για τις οργανωτικές λεπτομέρειες.

Οι τρεις (3) τύποι ψηφιακών περιπτέρων που θα φιλοξενηθούν στην έκθεση παρουσιάζονται εδώ.

Παράλληλα με την ψηφιακή έκθεση, οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα παρακολούθησης livestreaming ομιλιών από σημαντικούς εκπροσώπους του επιστημονικού και επιχειρηματικού χώρου, της Πολιτείας και χρηματοοικονομικών και επενδυτικών οργανισμών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εντός των επόμενων 15 ημερών θα σας αποσταλούν περισσότερες πληροφορίες για την δήλωση και τους όρους συμμετοχής σας.", αναφέρει ανακοίνωση.


Πηγή