Αγνή Κούρκουλου – Από την Πάτρα στη Γλυφάδα για την υπέρβαση (φωτο)

Αγνή Κούρκουλου - Από την Πάτρα στη Γλυφάδα για την υπέρβαση (φωτο) Αγνή Κούρκουλου - Από την Πάτρα στη Γλυφάδα για την υπέρβαση (φωτο)

Φεύγει από την Πάτρα από τη νέα χρονιά η αθλήτρια του βόλεϊ, Αγνή Κούρκουλου.

Η νεαρή βολεϊμπολίστρια μετά από τον Απόλλωνα Πατρών και την Ολυμπιάδα, αποφάσισε να κάνει την υπέρβαση και να φύγει από την αχαϊκή πρωτεύουσα, πηγαίνοντας στην Αθήνα.

Η Κερκυραία στην καταγωγή Αγνή Κούρκουλου, πήρε μεταγραφή στην Γλυφάδα και ήδη ετοιμάζει βαλίτσες για να μετακομίσει στην Αθήνα, έχοντας πλέον ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στη σχολή που την είχαν φέρει άλλωστε στην Πάτρα.

Η μεταγραφή είναι για την ίδια μια υπέρβαση που σίγουρα θα παίξει κομβικό ρόλο στην καριέρα της. «Πήρα την απόφαση να μετακομίσω στην Αθήνα, εκεί είναι καλύτερο το επίπεδο στο βόλεϊ και θα μπορέσω να πάρω εικόνες και εμπειρίες που θα με συντροφεύσουν» τονίζει η ίδια μιλώντας στο patrasevents.gr και συνεχίζει λέγοντας:

«Είναι αυτό που ήθελα και από τη στιγμή που τελείωσα τη σχολή μου ήταν η ευκαιρία μου να το κάνω. Ανυπομονώ να αγωνιστώ για την καινούργια μου ομάδα με πολλή χαρά και πάθος».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Αγνή Κούρκουλου αυτή την περίοδο βρίσκεται για εργασία σε γνωστό ξενοδοχείο της Πάτρας, έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές της πάνω στα τουριστικά επαγγέλματα.

Αγνή Κούρκουλου - Από την Πάτρα στη Γλυφάδα για την υπέρβαση (φωτο) Αγνή Κούρκουλου - Από την Πάτρα στη Γλυφάδα για την υπέρβαση (φωτο)


Πηγή