Κυκλοφοριακό κομφούζιο σε όλη τη Λευκάδα

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στη Λευκάδα με θράσος που περισσεύει. Καθώς η Λευκάδα είναι ομολογουμένως ο πιο περιζήτητος τουριστικός προορισμός συναντάς κάθε καρυδιάς καρύδι , που λεει και ο λαός μας. Φυσικά δεν λείπει και ο Ελληνάρας που θέλει στις 13.00 το μεσημέρι να πάρει το καφέ του από τον πολύπαθο Άγιο Μηνά και μάλιστα να παρκάρει σε οριοθετημένη στάση αστικού λεωφορείου και να κατέβει από το κλιματιζόμενο όχημα του ακριβώς 3 μέτρα απο την πόρτα της καφετέριας, αγνοώντας τον εργαζόμενο του ΚΤΕΛ που τον ενημέρωσε οτι έρχεται το λεωφορειο για προγραμματισμενο δρομολόγιο και οτι απαγορέυεται το παρκάρισμα.

Ο υπάλληλος του ΚΤΕΛ ενημέρωσε τηλεφωνικά τον οδηγό οτι υπάρχει εμποδιο στο δρόμο που παρεκωλλύει την κυκλοφορία και μπορεί να δημιουργήσει ατύχημα, φτάνωντας ο οδηγός κορνάρει για την απομάκρυνση του οχήματος και η πολιτισμένη σύζυγος του κατα δήλωση του- μορφωμένου ιατρού Ελληνάρα με υφος ζήτησε τα στοιχεία του οδηγού χωρίς να δώσει τα δικά τους.

Κολλάει λοιπόν το λεωφορείο και γίνεται κυκλοφοριακό κομφούζιο μέχρι τον κόμβο της αστυνομίας με προσπεράσεις επικίνδυνες και οτι άλλο συνεπάγεται.

Επειδή ο Ελληνάρας προσβλήθηκε μας δήλωσε ευθαρσώς οτι είναι γιατρός;;; και θα κάνει τα παράπονα του στο πρόεδρο του δηλώνουμε τα στοιχεία του οδηγού είναι ΛΑΖΑΡΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΝΟ 5!!!

Άντε να περάσουν 5 μέρες να φύγουνε και να ηρεμήσουμε, ως γνωστόν οι καλύτερες διακοπές ειναι το Σεπτέμβρη, πιο ποιοτικές…θέλουμε ποιότητα δεν σηκώνει ο τόπος άλλη ποσότητα.

Ανίκητη η ανθρώπινη βλακεία!!

φωτο αρχείου


Πηγή