Σοκ στην Πάτρα – Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 31χρονος Χρήστος Σταυρόπουλος

Τραγωδία στην Πάτρα και σοκ για την οικογένεια, τους φίλους και τους γνωστούς του Χρήστου Σταυρόπουλου που έχασε τη ζωή του, τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα, σε τροχαίο που συνέβη στην περιοχή των Συχαινών.

Λίγο πριν το βράδυ της Αναστάσεως ο χάρος έστησε καρτέρι στον Χρήστο Σταυρόπουλο, στην οδό Κοζάνης, λίγο πάνω από το Ολύμπιον, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έγινε το τροχαίο που στοίχισε την ζωή στον 31χρονο. Είχε πάει για καφέ με τους φίλους του και το τροχαίο έγινε όταν πήγαινε στο πατρικό του για να κάνει Ανάσταση.

Η είδηση του θανάτου του Χρήστου Σταυρόπουλου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην κοινωνία της Πάτρας. Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το τραγικό μαντάτο το facebook πλημμύρισε από μηνύματα αποχαιρετισμού για τον 31χρονο.

Όλοι γνώριζαν και αγαπούσαν τον Χρήστο Σταυρόπουλο για την ευγένεια και τον χαρακτήρα του. Ο 31χρονος ασχολούταν ενεργά για χρόνια με την πυγμαχία, έχοντας περάσει από την ΠΥΓΜΗ, από την ΕΑΠ και έχοντας πάρει αρκετές διακρίσεις.

Επαγγελματικά ήταν μάγειρας, έχοντας σπουδάσει το αντικείμενο και έχοντας εργαστεί σε αρκετά καταστήματα εστίασης στην Πάτρα και όχι μόνο. Ήταν αδελφός του προπονητή τάε κβον ντο στον ΑΣ Λέων Πάτρας, Γιώργου Σταυρόπουλου και της Νάνσυς Σταυροπούλου.


Πηγή