Χειροπέδες για διάφορα αδικήματα στη Δυτική Ελλάδα

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 17χρονος ημεδαπός, διότι έθραυσε με τα άκρα του υαλοπίνακα Δημοτικών Γραφείων. Σε σωματική έρευνα που διενεργήθηκε στον δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2,5 γραμμάρια κάνναβης.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος της δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών και με τις οποίες της επιβλήθηκαν ποινές φυλάκισης δύο ετών και δώδεκα μηνών για υποθέσεις κλοπών.

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση του νόμου για τα όπλα, διότι χθες νωρίς το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πατρέων, εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα, σε οικία ηλικιωμένης γυναίκας, την οποία ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού και της αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 3.510 ευρώ και ένα δίκαννο του υιού της.

Διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, σε περιοχή της Αιγιαλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα με ενισχυτή και ηχεία εκπέμποντας μουσική, που υπερέβαινε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ηχοστάθμη.

Συνελήφθησαν, χθες, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου και της Μικτής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, τρεις άνδρες, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.


Πηγή